fbpx

Даруй знання
з Київською школою економіки

Знання – найбажаніший подарунок, адже інвестиції у них – найприбутковіші!

Напередодні нового року команда KSE вирішила створити для вас незабутні святкові подарунки. Такі, що могли б приносити радість та користь багато-багато років.

 

Саме так  у нас з’явилися сертифікати на освіту, цінність яких стає все більшою з плином часу. Їх унікальність – в універсальності, адже серед розмаїття запропонованих курсів можна обрати вдалий подарунок будь-кому незалежно від віку, професії чи кар’єрного шляху отримувача сертифіката.

 

Як це працює?

 

Ви обираєте курс, що вам сподобався, думаєте про людину, якій хочете його подарувати, заповнюєте реєстраційну форму на її або його ім’я. А потім вказуєте: хочете отримати електронний сертифікат чи друкований. Усе максимально просто✨

На цих курсах ви дізнаєтесь про економічні фактори, які впливають на ціни товарів та послуг, про те, як працюють ринки, чим визначається поведінка споживачів, яку цінову політику обрати для максимізації прибутків, як оцінювати та прогнозувати попит.

Професори KSE поділяться знаннями про фінансові ринки, оцінку фінансових активів, статистику та економетрику.  Студенти зможуть оволодіти фундаментальними аналітичними і кількісними навичками, необхідними для розуміння фінансових інструментів.

Студенти зможуть дізнатися про політичні режими, лідерство, кількісні та якісні методи, що використовуються при вивченні проблем, які стосуються державної політики, опанують основні положення теорії державотворення, теорії cелекторату, моделі потенціалу держави та теорії демократизації.

На курсах професори навчатимуть проєктному менеджменту, стратегічному маркетингу, плануванню, способам та інструментам імплементації стратегій.

Після закінчення курсів студенти зможуть оперувати знаннями про бізнес моделі, технологію Блокчейн, особливості цифрової інформації та інтелектуальної власності в бізнесі. 

Професори поділяться знаннями про нейронні мережі, методи машинного навчання, застосування та роботу із штучним інтелектом, а техніки аналізу даних. 

Студенти курсів дізнаються про кількісні методи в аналітиці, маркетинговий, фінансовий, банківський аналіз, методологію і застосування на практиці аналітичних технік та методів.