fbpx

PhD за кордоном

Задумувались про те, аби отримати PhD за кордоном, але вагаєтесь чи це саме для вас? Не знаєте, що для цього треба і як правильно обрати університет та тему? 

 

На цій сторінці ми постараємось відкрити для вас нюанси щодо вступу на програму PhD в Північній Америці чи Європі. Також ви дізнаєтесь про можливості отримання гранту від Київської школи економіки.

 

В розділі публікацій ми будемо додавати матеріали, які нададуть вам кращого розуміння, що це за програма, які кар’єрні можливості вона відкриває, які документи треба підготувати для вступу та ін.

 

KSE PhD grant 2019

 

Київська школа економіки в 2019 році відкриває можливість отримати грант для подачі на програму PhD з економіки Університету Х’юстона. 

 

Що включає KSE PhD грант?

 

  • Оплату аплікаційного внеску на вступ до Університету Х’юстона – $125
  • Оплату половину вартості тестів GRE та TOEFL – $195

 

Додатково грант включає менторську допомогу викладачів KSE та інституційну підтримку *. Кількість грантів – три (є можливість надання додаткових грантів, якщо кількість талановитих аплікантів буде більшою).

 

Як отримати грант?

 

  • Заповнити аплікаційну форму на KSE PhD грант та надати мотиваційне есе для навчання на PhD програмі з економіки Університету Х’юстона до 25 вересня 2019 р. (включно)
  • Скласти іспит з математики для економістів в Київській школі економіки 28 вересня 2019 р. Приклад тесту з математики
  • Пройти інтерв’ю з викладачами Київської школи економіки

* – Київська школа економіки є партнером Університету Х’юстона і буде сприяти вступу аплікантів, що отримують грант, на PhD програму. KSE буде напряму комунікувати з приймальною комісією Університету Х’юстона щодо можливого зарахування аплікантів, які отримають KSE PhD грант. Однак, це не є 100% гарантією, що апліканти будуть зараховані на програму Університету Х’юстона, оскільки остаточне рішення завжди за їх приймальною комісією.

 

Київська школа економіки має домовленість з Університетом Х’юстона (належить до топ-25 найкращих ВНЗ у США), згідно з якою студенти KSE по закінченні магістерських програм з економіки можуть отримати ступінь магістра Університету Х’юстона. Курси, які вивчають студенти для отримання сертифіката KSE, можуть бути одночасно зараховані для отримання магістерського ступеню Університету Х’юстона (з прикладної економіки для однорічної програми та економіки для дворічної програми) за умови дотримання академічних та адміністративних вимог Університету Х’юстона.

 

Як вступити на PhD з економіки в Університет Х’юстона?

 

Для вступу на програму PhD з економіки в Університету Х’юстона вам необхідно:

  • Скласти тести GRE та TOEFL
  • Зібрати повний пакет документів.
  • Заповнити аплікаційну форму та подати повний пакет документів онлайн до 1 лютого 2020 року.

 

Детальна інформація