fbpx

Експерти Проекту представили на щорічній конференції Світового банку у Вашингтоні 5 презентацій за результатами аналітичних досліджень

Експерти Проекту представили на щорічній конференції Світового банку у Вашингтоні 5 презентацій за результатами аналітичних досліджень

28 Березня, 2017

5 презентацій за результатами аналітичних досліджень, здійснених у рамках Проекту, представили на щорічній конференції Світового банку експерти Проекту Денис Нізалов та Олег Нів’євський. Конференція «Земля і бідність» проходила у Вашингтоні 20-24 березня 2017 року та була присвячена відповідальному управлінню земельними ресурсами, базованому на фактичних даних.

За ініціативою Проекту у рамках конференції було організовано спеціальну сесію, присвячену земельним відносинам в Україні, на якій представники уряду представили поточний стан земельної реформи. Представника Проекту було запрошено очолити сесію з питання консолідації земель.

 

ПРЕЗЕНТАЦІЯ «Competitiveness of land rental market and productivity growth in ukrainian agriculture»,Олег Нів’євський

ПРЕЗЕНТАЦІЯ «Where Will Demand for Land Come From? Evidence from Farm Models», Олег Нів’євський, Хайнц Штрубенхоф

ПРЕЗЕНТАЦІЯ “Factor Misallocation, Entry and Exit, and Agricultural Productivity in Ukraine”, Klaus Deininger,

Denys Nizalov, Mykola Ryzhenkov, Sudhir K Singh

ПРЕЗЕНТАЦІЯ “The Importance of Land Reform for Ukraine’s Social and Economic Development”, Klaus Deininger, Nizalov Denys, Wael Zakout, Kathrine Kelm.

 

З усіма матеріалами щорічної конференції Світового банку  “Земля і бідність” можна ознайомитися за цим посиланням.