fbpx

Додаткові стипендії для випускників з Криму та Східних областей України від KSE!

Додаткові стипендії для випускників з Криму та Східних областей України від KSE!

20 Червня, 2014


Київська Школа Економіки (KSE) оголошує додаткові гранти на навчання для випускників ВНЗ з Донецької, Луганської областей та Криму*.

KSE пропонує визнані на міжнародному рівні магістерські програми:

Студенти, які бажають отримати додаткові гранти на навчання у KSE для східних областей та Криму, можуть надіслати документи поштою, подати власноручно до Київської Школи Економіки за адресою – м. Київ 01010, вул. Івана Мазепи, 1, офіс 101, або ж заповнити документи ОНЛАЙН на сайті KSE.

Якщо Ви не встигаєте подати документи до першого туру з терміном подачі до 23 червня, Ви зможете це зробити до 31 липня в рамках другого туру набору.

Навчання проводиться англійською мовою. Це значно покращує кар’єрні можливості у вітчизняних і міжнародних компаніях та фінансових установах в Європі, США і в Україні. Значна частина наших випускників здобуває докторські ступені на Заході.

«В ці нелегкі для України часи, а особливо для Східного та Південного регіонів, Київська Школа Економіки підтримує студентів у їх бажанні здобувати освіту та виділяє додаткові стипендії для них. Ми підтримуємо таланти і робимо все для того, щоб підготувати нове покоління економістів і менеджерів в Україні!», – д-р Юрій Логуш, Президент Київської Школи Економіки.

Ми надамо допомогу в пошуку житла студентам, які переїдуть до Києва на період навчання в KSE.

*Детальніше про умови вступу та стипендії:

Київська Школа Економіки
вул. Івана Мазепи, 1
01010 Київ, Україна
тел.: +38 (044) 492-80-12
тел.: +38 (067) 507 11 91
факс: +38 (044) 492-80-11
e-mail: [email protected]