fbpx

Відгуки про курс "Транснаціональні виклики в сучасному світі"

Соломія Боршош, виконавча директорка Українського Інституту

Теми з географічною протяжністю у довжину з екватор, нові й цікаві перспективи на відомі (і не дуже) історичні факти, оприявлення взаємозв’язків між тим, що звикли вважати непов’язаним. Приємно здивували структура самих занять і підхід викладача: дві години – начитка підготовленого матеріалу, а одна – спільному обговоренню теми дня і наперед прочитаних статей, при цьому усі – дійсно усі – думки слухачів завжди отримували зворотний зв’язок від пана Івана.

Олександр Ябчанка, випускник магірстерської програми з публічної політики та врядування KSE, викладач курсу “Публічне управління у сфері охорони здоров’я” УКУ

Найбільш цінним і корисним була змога подивитись на сьогодення і навіть трішки заглянути у майбутнє, проаналізувавши досвід минулого. Тепер думаю, щоб запросити на навчання більше колег з громадського сектору)

Кирило Хуторний, студент НаУКМА

Дякую пану Івану та колегам за стимул мислити та емоції, а команді КШЕ – за комфорт. Передусім, мені сподобалося, як лекції та семінари перепліталися з огляду на зміст матеріалу. Це іноді ставало достоту не очевидним (і це класно!), адже подекуди матеріал для підготовки до дискусії давав іншу перспективу на предмет проблеми тієї чи іншої теми. З часом виявилося, що саме цей курс послугував якісною підготовкою і до власного мережевого дослідження. Це була неймовірна інтелектуальна насолода і регулярний мисленнєвий виклик, що, певен, відчують і наступні випускники програми.