fbpx

Стати доповідачем семінару

Київська школа економіки запустила серію щотижневих дослідницьких та прикладних семінарів з метою професійного обговорення найновіших економічних досліджень (у тому числі незавершених) та актуальних питань економічної політики. На цій сторінці ви зможете знайти інформацію про те, як подати заявку на участь у семінарі зі своїм дослідженням

KSE запускає щотижневі академічні та прикладні семінари для професійного обговорення найновіших економічних досліджень (у тому числі незавершених) та актуальних питань економічної політики. На семінарах дослідники зможуть отримати рекомендації та зворотній зв’язок, а слухачі матимуть змогу вивчати та розвивати нові ідеї. Семінари триватимуть 1 годину 15 хвилин.

 

Академічні семінари будуть проходити по четвергах о 15:30 (іноді день і час можуть змінюватися залежно від графіку запрошених доповідачів). Академічні семінари запрошують професорів, магістрів та аспірантів представляти свої дослідження та роботи. Семінари, пов’язані з макроекономікою, монетарною політикою та банківським сектором будуть організовані спільно з Національним банком України.

 

Якщо ви хочете представити свою роботу на семінарі, будь-ласка, надішліть її на адресу Олега Нів’євського ([email protected]) та Сергія Кіашка ([email protected]) принаймні за чотири тижні до планової презентації з темою листа “KSE дослідницькі семінари”. Якщо вашу роботу буде схвалено, ми повідомимо про вільні дати. Тривалість прикладних семінарів до 50 хвилин, після чого буде 25 хвилин буде виділено на блок питань та відповідей. Семінари будуть регулярно проводитися англійською мовою, хоча можливі винятки.

 

Прикладні семінари проводяться по середах о 17.00 (іноді день та час можуть змінюватися залежно від графіку запрошених доповідачів). До участі у семінарах запрошуються політики, представники громадських організацій, аналітичних центрів, бізнесу, експерти та всі, хто зацікавлений у розробці та впровадженні економічної та соціальної політики.

Якщо ви готові зробити доповідь з питань політик – будь-ласка, звертайтесь до Ілони Сологуб ([email protected]) та Тараса Доронюка ([email protected]), зазначаючи у темі листа “Прикладні семінари KSE”. Додайте до листа вашу статтю або опис проблематики та / або запропоновані рішення. Прикладні семінари матимуть до 30 хвилин часу (до 40 хвилин, якщо виступає декілька спікерів), виділеного для презентації, і ще від 35 до 45 хвилин блоку питань та відповідей. Прикладні семінари проходитимуть переважно українською мовою – будь ласка, перевіряйте розклад для точної інформації.