fbpx

KSE SME Week 2019

Європейський тиждень підприємництва – частина загальноєвропейської кампанії з розвитку малого та середнього бізнесу, сприяння підприємництву та інформування про підтримку ЄС розвитку приватного сектору.

Цього року Київська школа економіки вдруге приєднується до кампанії: у листопаді KSE проведе ряд заходів та подій для малих та середніх підприємств, щоб обговорити нагальні питання фінансування малого та середнього бізнесу, поділитися історіями успіху та провести серію навчальних семінарів, щоб сприяти розвитку підприємницького мислення для створення кращого бізнес-клімату в Україні.
Цьогорічна програма Тижня складається з трьох блоків:

Доступ до фінансування

Платформа для дискусій на теми фінансування та державного регулювання МСБ в Україні та за кордоном. Даний блок об’єднає дві події. Під час панельної дискусії, учасниками якої будуть  представники регуляторів, банківського сектору, підприємці, бізнес-асоціації, відбудеться обговорення українських реалій та можливостей, доступних для українських МСБ. Круглий стіл-зустріч із директоркою компанії BizLaunch (організація, що займається супроводом підприємців в окрузі Арлінґтон, Вірджинія), буде присвячена механізмам бізнес-регулювання в США та кращим практикам ведення бізнесу, що можуть бути застосовані в Україні.

Великі історії (не)малого бізнесу

Ряд відкритих подій від засновників та управлінців українських бізнесів, що є успішними не лише на території України, а й визнаними у всьому світі.

Освітні воркшопи

Чотири освітні воркшопи від викладачів KSE, присвячені окремим сферам бізнесу

За детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном 0674410111 або за адресою [email protected]