fbpx

Фонд сприяння демократії Посольства США в Україні

Фонд сприяння демократії Посольства США в Україні було засновано у 1996 році для підтримки ініціатив, які сприяють створенню відкритих і конкурентоспроможних політичних та економічних систем, а також захищають права людини.

 

Фонд сприяння демократії підтримав більше 1000 проектів, реалізованих українськими громадськими організаціями. В тому числі і Програму з підприємництва для ветеранів АТО від Київської школи економіки.

 

При партнерстві з фондом сприяння демократії Програма з підприємницької діяльності для ветеранів АТО та ООС вперше вийшла в регіони. Разом ми розширюємо горизонти впливу якісної освіти та допомагаємо ветеранам запустити або розвивати свій бізнес.

 

У регіонах навчання проводилось у новому комбінованому форматі: онлайн та офлайн навчання. Поєднання різних підходів та методів, постійна підтримка та професійні викладачі – все це забезпечує максимальну ефективність програми.

 

Навчання пройшли ще 34 ветерани у двох регіонах. Успіх ветеранських бізнес-проектів надихнув нас на створення медіа-проекту #Бізнесвоїнів, в якому ми розповідали про успішні бізнес-ініціативи ветеранів.

 

Детальніше про проект за посиланням https://kse.ua/ua/community/stories/media-proekt-biznesvoyiniv/