fbpx

7 причин обрати програми бізнес-освіти KSE

Сьогодні чимало різних шкіл і платформ пропонують освіту для бізнесу. Людині, яка тільки вирішила отримати бізнес-освіту і ще не цікавилася ринком, дуже легко заплутатися.

На першому етапі аналізу слід відділяти освіту для менеджерів та управлінські курси від повноцінної програми MBA: в той час, як освіту для керівників пропонують різноманітні платформи, отримати повноцінну MBA можна тільки в бізнес-школі. Але бізнес шкіл багато і, на перший погляд, складно розібратися, чим одна школа відрізняється від іншої.

Бізнес школи Києва – різні. Я опишу, чому бізнес-освіта в Київській школі економіки – особлива.

 

1. Аналітика

 

Першою причиною обрати навчання MBA в Київській школі економіки (KSE) є унікальна ДНК Школи: Як аналізувати дані в KSE вивчають з 1996 року, коли була створена перша магістерська програма. Ми допомагаємо нашим студентам приймати рішення на основі фактів (data-driven management) — наші професори вже понад 20 років навчають не боятися великих масивів даних, а структурувати їх і працювати з ними.

 

2. Викладачі

 

Унікальна когорта викладачів, яка сформувалася з числа випускників PhD-програм найкращих університетів світу, є необхідною, але недостатньою умовою якісної освіти для бізнесу. Тому у нас викладають також чинні та колишні топ-менеджери українських та міжнародних компаній. Виняткове поєднання професорів-теоретиків та управлінців-практиків є другою причиною обрати KSE, бо воно дозволяє студентам та випускникам змінювати свої компанії з урахуванням найновіших теорій ведення бізнесу, ресурсних обмежень та існуючого рівня розвитку бізнесу.

 

3. Англійська

 

МВА англійською, здавалося б, є необов`язковою умовою в Україні. Однак, це дозволяє нашим студентам ставати конкурентними на світових ринках, вивчаючи найновіші теорії та найкращі практики, зокремав з іноземними викладачами та в середовищі іноземних студентів. І це третя причина обрати KSE.

До речі, існує поширена думка що студенти, які прагнуть отримати досвід життя за кордоном, навчаючись на MBA, апріорі не розглядають як опцію MBA в Україні. Однак, через пандемію можливості для навчання за кордоном цьогоріч, на жаль, обмежені. Все ж, ви зможете покращити своє володіння англійською, навчаючись на МВА в Києві.

 

4. Продукти

 

Четвертою причиною обрати KSE є наші унікальні продукти. Наприклад, магістерська програма з цифрової трансформації допомагає студентам використовувати технології для підвищення продуктивності бізнесу. У процесі розробки програми в рамках вибіркових курсів готуються блоки спеціалізації, наприклад з операційного менеджменту, фінансів та інших напрямків.

 

5. Акредитація

 

Часто кажуть, що диплом MBA є важливішим за будь-які акредитації, проте не всі згідні з цією тезою. KSE не намагається стати на той чи інший бік в дискусії і пропонує своїм студентам як якісну освіту, так і міжнародну (CEEMAN) акредитацію та дипломи державного зразка.

 

6. Зручний розклад

 

Серед інших переваг, наші студенти відзначають зручний розклад, адже проведення занять в Києві у другій половині дня п’ятниці та у вихідні дозволяє навчатися без відриву від роботи та, відповідно, мінімізувати негативні наслідки для доходів та кар’єри.

 

7. Спільнота

 

МВА – це не тільки знання, що дозволяють систематизувати уявлення про те, як працює бізнес, але й спільнота. У свою чергу спільнота KSE – це не лише майже 300 випускників програм бізнес-освіти, але й понад 4 000 випускників інших програм, двоє з п’ятьох останніх міністрів економіки України, а також Нобелівський лауреат у складі Міжнародної Академічної Ради. І це сьома причина обрати KSE.

 

Резюмуючи. Якщо Ви бажаєте отримати MBA, приходьте до нас на пробні лекції, знайомтеся з викладачами, випускниками та студентами, приєднуйтеся до спільноти Київської Школи Економіки. Напишіть свою історію успіху разом з KSE .

 

Цей матеріал підготовлено на основі опитувань студентів та випускників бізнес-освіти Київської Школи Економіки, проведених в лютому-березні 2020 року.