fbpx

Стажування у Центрі вдосконалення економічної журналістики

27 серпня, 2019

Вперше Центр удосконалення економічної журналістики при KSE (CEEJ KSE) відкриває програму стажування. Ми плануємо відібрати лише чотирьох стажерів у 2019 році, тому відбір на стажування відбуватиметься за конкурсом.

 

Хто може стати стажером:

Людина, для якої журналістика є важливою частиною життя. Яка дотримуються професійних стандартів та прагне саморозвитку. Це може бути як студент(ка), так і людина з великим досвідом у журналістиці. Така людина має приділяти стажуванню принаймні чотири години на тиждень протягом вересня-грудня 2019 року.

Що це дає:

  • Можливість відвідувати заходи Центру журналістики, навіть закриті, у статусі вільного слухача без обов’язку відвідувати всі лекції та робити завдання, але й без права на отримання сертифікату за навчання.
  • Сертифікат про проходження стажування із зазначенням дати, часу стажування та переліком активностей.
  • Рекомендації на вимогу для працевлаштування, отримання грантів або навчання.

Що потрібно робити:

Програма стажування передбачає участь у одному з трьох проектів на вибір:

  • Опитування випускників Центру за всі роки онлайн (понад 130 журналістів): розробка анкети у співпраці з соціологами, проведення опитування, аналіз даних, написання звіту та презентація результатів.
  • Організація перекладу NYT Data Training Materials українською: робота з волонтерами, пошук нових волонтерів, збір та перевірка перекладів, у разі потреби – переклади, збереження перекладів на GitHub, листування з редакцією NYT та презентація перекладу.
  • Ваша ідея проекту, яку ви хотіли б зробити на базі Центру журналістики (дослідження у сфері медіа, організація краудфандингової кампанії, написання грантової заявки по темі медіа, розробка воркшопу або цілого навчального курсу та ін.).

Час стажування:

Реєстрація на програму стажування – до 1 вересня. Вже 15 вересня ми оголосимо імена стажерів. Сертифікати про проходження стажування вручатимемо 21 грудня. Стажери мають приділяти принаймні чотири години на тиждень проходженню практики.

Зареєструватися: https://kse.ua/events/?eid=5643

Контакти:

Керівник Центру вдосконалення економічної журналістики KSE Андрій Яніцький

050 6959537, [email protected]