fbpx

Martin Trust Center for MIT entrepreneurship та KSE Graduate Business School запускають буткемп для українських стартапів

19 January 2023

Martin Trust Center for  MIT entrepreneurship є одним із найбільших дослідницьких і навчальних центрів у MIT Sloan School of Management і розвиває підприємницьку освіту в Massachusetts Institute of Technology. МІТ є найкращим технологічним університетом США та світу, а останні 10 років стабільно займає перше місце у світовому рейтингу університетів QS World University Rankings.

Martin Trust Center for MIT entrepreneurship разом з KSE Graduate Business School у березні проведуть буткемп для українських стартапів. До участі запрошуються команди з конкретними пропрацьованими ідеями в усіх сферах бізнесу. Для команд будуть підібрані викладачі та ментори, які найбільше відповідають запитам та цілям учасників.

Виклики створюють зростаючий попит на нові навички, підходи та цінності тих, хто викладає, досліджує та вивчає менеджмент. Деякі бізнес-школи реагують на виклики безпосередньо, і лише деякі з них перебувають на передовій, як Київська школа економіки, яка продовжує функціонувати під загрозою нападу, одночасно мобілізуючи ширшу міжнародну підтримку для подолання гуманітарної кризи в Україні (Financial Times).

«Martin Trust Center for MIT entrepreneurship & KSE Graduate Business School joint BootCamp дасть знання підприємцям для перетворення ідей на успішний бізнес. Протягом пʼяти днів учасники співпрацюватимуть із досвідченими менторами для розробки та перевірки своїх бізнес-моделейl», – Валентина Сахно, очільниця KSE Graduate Business School.

«Ми надаємо знання та навчаємо підприємництву, орієнтованому на інновації, через перевірені досвідом курси, програми та менторство від нашої команди. Допомога наших експертів українським стартапам та інноваційним проєктам може стати бустом для їхнього повоєнного відновлення і відповідно розвитку країни. Це наш вклад у Перемогу світла над темрявою», – Bill Aulet, Managing Director, Ethernet Investors Professor of the Practice, MIT Sloan.

Прийом заявок на участь розпочинається 17 січня, деталі про буткемп за посиланням: https://kse.ua/mit-kse-joint-bootcamp-for-ukrainian-startups/