fbpx

KSE Foundation оголошує про збір коштів на безпечні укриття для 100 українських шкіл

9 Вересня 2022

Цьогоріч 1 вересня 4 мільйони українських учнів та учениць повернулися до школи. Та війна не оминула стороною життя українських дітей. Внаслідок цілеспрямованих бомбардувань та обстрілів з боку російських окупантів постраждав майже кожен п’ятий український навчальний заклад, а 284 з них були повністю зруйновані.

Попри всі страхіття війни, діти повинні навчатися. Освіта – це інвестиція у наше майбутнє, і ми маємо дати це майбутнє наступним поколінням.

За сприяння та підтримки Міністерства освіти і науки України, KSE Foundation оголошує збір коштів на оснащення сучасних та безпечних укриттів для українських шкіл. Мета нашої спільної акції – забезпечити 100 українських шкіл безпечними та якісними бомбосховищами.

Щоб організувати укриття в одній школі нам потрібно 10 000 доларів. Мета нашої спільної кампанії — зібрати $1 мільйон на побудову та облаштування укриттів. Значну частину цієї суми ми прагнемо залучити під час благодійної вечері у Гарвардському Клубі Нью-Йорка, 17 вересня.

Ми відкриваємо процес подачі заявок для українських шкіл. Ми гарантуємо, що проєкт здійснюється за найвищими стандартами прозорості та підзвітності, всі витрати пройдуть ретельний зовнішній аудит. Серед претендентів ми оберемо 100 шкіл, які найбільш гостро потребують допомоги. Тип та розмір допомоги залежатимуть від наданої оцінки.

Приєднатися до збору коштів може кожен. І ми віримо в підтримку наших друзів і меценатів. Разом ми зможемо захистити дітей та подарувати їм шанс на щасливе майбутнє.

Дізнатися більше про кампанію: https://kse.ua/support/safe-education/