fbpx

Школа фінансів для нефінансистів для компанії JTI Україна у KSE

Опис

6-8 вересня 2016 KSE провела корпоративну програму “Школа фінансів для нефінансистів” для команди компанії JTI Україна. Програма розроблена для управлінців, які не працюють у сфері фінансів, але хочуть поглибити власні знання та навчитись ефективно приймати рішення, базуючись на фінансових аргументах. Вона об’єднала 20 представників різних напрямків діяльності компанії і стала чудовою платформою для обміну досвідом та крос-функціональної взаємодії всередині команди.

 

 

 

Разом з Михайлом Колісником, професором KSE, учасники провели три насичені дні в роботі над кейсами, практичними вправами та розвитком фінансових компетенцій.

Ранок третього дня розпочався з надихаючого сніданку з Тетяною Куніною, яка має значний досвід у сфері корпоративних фінансів та управління в міжнародних компаніях, серед яких Syngenta, Monsanto, Philip Morris.

Вітаємо учасників із успішним проходженням Школи фінансів для нефінансистів та бажаємо успішного втілення отриманих знань!

—-


JTI Україна входить до групи компаній Japan Tobacco, провідного міжнародного виробника тютюнової продукції. Головний офіс компанії знаходиться у Женеві, Швейцарія. JTI представлена у 120 країнах та об’єднує понад 26 тисяч працівників. У 2016 році за результатами дослідження міжнародного інституту TOP Employers, компанія отримала звання одного з двох найкращих роботодавців України та одного з восьми найкращих роботодавців світу. Також вона увійшла до ТОП-5 найкращих роботодавців України за результатами дослідження EY «Найкращий роботодавець – 2015» серед кандидатів з досвідом роботи.