fbpx

У Києві пройде щорічний Kyiv Employer Branding & Engagement Forum 2014 в партнерстве KSE

Опис

Kyiv Employer Branding & Engagement Forum 2014 – унікальна для українського ринку подія, створена для ефективного діалогу на теми брендингу, репутації та комунікацій роботодавця на рівнях від держави до бізнесу та обговорення ефективних інструментів залучення працівників. 27-28 листопада 2014 року у середмісті Києва – Музеї духовних скарбів України – KEBEF 2014 вже втретє об’єднає на одному майданчику українських та закордонних фахівців – топ-менеджерів, лідерів у своїх галузях, експертів з управління персоналом, маркетингу, комунікацій, а також представників освітніх установ та органів державної влади.

Традиційно поєднуючи різні формати – практичні кейси та cтратегії, досвід та новаторство, традиційний підхід і креатив – КЕВЕF 2014 шукатиме відповіді на актуальні питання та виклики сьогодення. Під час фундаментальних змін як всієї країни, так і кожного з нас, КЕBEF 2014 покликаний знайти нові рішення, підходи та інструменти.

Що насправді змінили події на Майдані для бізнесу? Що змінилося у сприйнятті звичних речей працівниками і чи змінилось взагалі? Як мотивувати працівників у час непростих змін? Чи має корпоративна культура відображати зміни у світогляді працівників? Чи відкриють державні реформи нові можливості у сфері управління талантами?

Відповіді на ці та низку інших запитань у цьому році запропонують дискусії та виступи Ніла Гарісона (TMP Worldwide), Дейва Морріса (Weber Shandwick), Сергія Квіта (Міністра освіти і науки України), Дмитра Шимківа (заступника Глави Адміністрації Президента України, екс-генерального директора Microsoft Ukraine), Андрія Садового (політика, громадського діяча та бізнесмена, міського голови Львова), Володимира Лавренчука (Raiffeisen Bank Aval), Оксани Семенюк (Mondelēz International), Михайла Шуранова (Київстар), Наталії Янович (Avon), Наталії Яресько (Horizon Capital), Жань-Поль Шоєр (Sanofi), Іллі Кенінгштейна (Hybrid Capital) та ін.

Організатор KEBEF 2014 PRP, співорганізатор – Монделіс Україна, партнери – Київстар та Avon. Інформаційні партнери – LVBS, KMBS, KSE, IdeasFirst. Деталі та реєстрація на www.kebef.com.