fbpx

Zagoriy Foundation став стратегічним партнером Київської школи економіки.

Чудово, що у нас вірять люди з такими ж цінностями та місією, як і у KSE!

Zagoriy Foundation сприяє розвитку охорони здоров’я, української культури та освіти, а ще й самої благодійності як такої. Zagoriy Foundation увійшла до ініціативної групи, завдяки якій Україна приєдналася до міжнародної благодійної ініціативи Giving Tuesday. Рух отримав назву Щедрий вівторок.

Zagoriy Foundation підтримав Київську школу економіки у таких напрямках:

 

    • Підтримка талановитої молоді, що навчається на освітній програми “Таланти в бізнесі та економіці”, яку реалізує Стокгольмська школа економіки в Ризі

 

    • Підтримка розвитку спільної програми з математичної економіки та економетрики Київської школи економіки та Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченка

 

    • Підтримка Програми з підприємницької діяльності для ветеранів АТО

 

“Для нас дуже почесно отримати підтримку Zagoriy Foundation. Перш за все, це дає можливість KSE розвиватися і навчати нове покоління студентів. По-друге (і це не менш важливо), ця підтримка є свідченням довіри до Київської школи економіки. Для нас це сигнал, що наша робота потрібна і важлива. Коли ми співпрацюємо з організаціями, які поділяють наші цінності та готові допомагати у реалізації наших ідей та місії, це додає натхнення і бажання рухатися вперед”, – Олеся Верченко, віцепрезидентка з економічної освіти Київської школи економіки.

“Один із напрямків роботи Zagoriy Foundation – це розвиток культури освіти. Тому ми підтримуємо тих, кого можна вважати «взірцями». І, звичайно, Kиївська школа економіки один із таких прикладів.

Ми віримо, що знання – це найцінніша валюта. Що позитивні зміни навколо – це наслідок розвитку суспільства. А Київська школа економіки – це місце, де можна отримати всі інструменти для подальшого руху вперед.
Тому для нас велика честь, бути стратегічними партнерами.” – Євгенія Мазуренко, директорка Zagoriy Foundation.

Ми пишаємося партнерством із Zagoriy Foundation та впевнені, що наша співпраця принесе реальні результати у вигляді якісної освіти для талановитих людей.