fbpx

Тимофій Милованов призначений Президентом Київської школи економіки

Тимофій Милованов, випускник KSE і професор Університету Піттсбурга, призначений Президентом Київської школи економіки з 6 квітня 2020 року.

 

Рада Директорів погодила повернення Тимофія Милованова до роботи у Київській школі економіки на посаді Президента.  

 

Тимофій Милованов: “Спільно із управлінською, освітньою та дослідницькою командами ми працюватимемо задля досягненні місії Школи – створювати інтелектуальну основу для сильної та інноваційної економіки України. Ми продовжимо робити це, розвиваючи стандарти економічної та бізнес-освіти. Сьогодні наші випускники не тільки успішно працюють в комерційному секторі, але і підсилюють інтелектуальний потенціал багатьох державних органів нашої країни. Я вірю, що з року в рік таких ставатиме ще більше. 

 

Однак, окрім якісної освіти, важливим завданням Школи є напрацювання та аналіз державних політик економічного спрямування. Дослідницький та адвокаційний напрямки школи будуть посилюватись. І це ще одна амбіція Школи – стати надійним джерелом економічної думки в Україні.” 

 

Серед пріоритетів Тимофія Милованова – розбудова Університету, щоб збільшити кількість дорослих та студентів, яким Школа може запропонувати навчальні продукти. В планах Київської школи економіки до 2023 року  – створити KSE Campus, запустити бакалаврат, наростити академічний та аналітичний потенціал, а також масштабувати платформу онлайн та змішаного навчання Ukraine-Learns. 

 

Призначення чинне з 06 квітня 2020 року.

 

Голова ради директорів Київської школи економіки Єгор Григоренко: 

«Тимофій Милованов не лише один з багатьох успішних випускників КШЕ і не просто один з колишніх президентів Школи. Він людина, без якої неможливо уявити бурхливий розвиток Школи в останні 5-6 років. Він став локомотивом більшості змін, що відбулися за цей період, зокрема, розширення спектру програм, значного зростання кількості студентів на всіх напрямках навчання, зміцнення дослідницьких компетенцій та спроможностей Школи та її публічної присутності. Тому Рада директорів Школи взагалі не вагалася, коли з’явилася нагода знову залучити Тимофія до нашої управлінської команди. Я впевнений, що у Школи та у Тимофія попереду нові успіхи, ще вагоміші та яскравіші»

 

Наталія Шаповал, яка була обрана головою управлінської команди KSE після призначення Тимофія Милованова міністром (у період з вересня 2019 по березень 2020), продовжить роботу у Київській школі економіки як Голова KSE Institute.

 

Таким чином, до управлінської команди Київської школи економіки входитимуть 7 членів під керівництвом Тимофія Милованова. 

 

?Олеся Верченко – Віце-президент з економічної освіти, академічний директор. Ректор.  

?Володимир Стецик – Віце-президент з бізнес-освіти.

?Ольга Фарятьєва – Віце-президентка з публічної політики та врядування.

?Наталія Шаповал – Віце-президентка з економіко-політичних досліджень. Голова KSE Institute.

?Тарас Доронюк – Голова напрямку економіко-політичних досліджень в KSE Institute.

?Віталій Гордуз – Віце-президент з питань фінансів та правових питань/ Фінансовий директор.

?Ілона Сологуб – Генеральна директорка VoxUkraine.

 

Про Тимофія Милованова

 

З призначення у серпні 2019 року на посаду міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов не виконував у KSE управлінські, адміністративні чи розпорядчі функції, але залишався її Почесним Президентом.

 

Тимофій Милованов отримав ступінь магістра економіки в Київській школі економіки у 1999 році.  В 2004 році отримав ступінь PhD з економіки в Університеті Вісконсин-Медісон, викладав в Університеті Бонна, Університеті штату Пенсильванія, Пенсильванському університеті та Університеті Піттсбурга. Дослідження Тимофія в галузі теорії ігор, теорії контрактів та інституційного дизайну були опубліковані в провідних міжнародних наукових журналах, таких як “American Economic Review,” “Econometrica” та “Review of Economic Studies”.

 

З 2016 року до 2019 року Тимофій Милованов був заступником голови ради Національного банку України. 

 

Тимофій є співзасновником VoxUkraine – організації, що об’єднує групу глобальних економістів, які працюють над проблематикою політики в Україні. Тимофій є членом Міжнародної академічної ради KSE протягом останніх кількох років.

 

Про Київську школу економіки

 

Київська школа економіки (KSE) є провідним навчальним закладом, що пропонує передові навчальні програми з економіки, менеджменту, публічної політики та врядування, закупівель у публічному і комерційному секторах, та  економічної журналістики. KSE також є провідною установою в галузі досліджень економіки і політики в рамках діяльності KSE Institute, створеного на базі Київського економічного інституту (KEI). KSE заснована у 1996 році.