fbpx

Співпраця між Київською школою економіки та Фондом Віктора Пінчука у 2007-2012 рр

Київська школа економіки вдячна Фонду Віктора Пінчука за інституційну підтримку у період з 2007 по 2012 рік. Внесок Фонду допоміг Школі розвивати якісні освітні програми та дослідження після трансформації магістерської програми при Києво-Могилянської академії у незалежну науково-освітню організацію Київська школа економіки. Без цієї підтримки сьогодні не існувало б феномену Київської Школи Економіки.

 

Сприяння Фонду Віктора Пінчука Київській школі економіки було частиною ініціативи Фонду з підтримки талановитої молоді в Україні, яка також включала стипендіальні програми Zavtra.ua та Всесвітні Студії, семінари Аспен-Україна та інші.

 

З 2012 року Школа не отримує фінансування від Фонду Віктора Пінчука. Наші організації продовжують співпрацю у рамках освітніх і благодійних ініціатив без фінансових і спонсорських зобов’язань. Зокрема представники KSE доєднуються до заходів Фонду у якості гостей та спікерів. Представники KSE були раді ділитися експертизою у рамках підготовки YES, проведення Українського сніданку в Давосі, відбору найкращих кандидатів у рамках проекту “Всесвітні студії” тощо.

 

Київська школа економіки цінує підтримку засновників і партнерів Школи та рада співпраці з компаніями та людьми, що поділяють місію Школи з побудови інтелектуальної основи для міцної та інноваційної економіки України.