fbpx

Минулого тижня, 13 грудня, Сергій Черненко, Голова правління Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ), завітав у KSE, щоб познайомитися зі студентами, підтримуваними банком в рамках програми «Таланти з регіонів»

Зустріч складалася з двох частин: під час відкритої лекції для студентів Школи Сергій Черненко розказав про те, яким треба бути, щоб досягти успіху в банківському секторі, й не тільки:
– вкласти 10 000 годин, щоб стати майстром своєї справи;
– бути цікавими;
– вміти мріяти;
– брати відповідальність на себе;
– створювати можливості;
– бути вірним собі.

Під час другої частини зустрічі підтримувані студенти отримали відповіді на всі свої питання у формат дружньої бесіди за зачиненими дверима. Студенти програми «Таланти з регіонів», Київської школи економіки отримали практичні поради від Сергія Черненка, а з ними й порцію натхнення для подальших кроків у майбутній кар’єрі. Він закликав завжди «відчувати драйв» та «ловити хвилю» – тобто отримувати задоволення від своєї роботи.

Тож підтримка меценатів – це не тільки фінансова допомога, але й унікальна можливість отримати кар’єрну пораду від людини, що щиро зацікавлена у успіхах студентів.

***

«Таланти з регіонів» – це програма, яка передбачає покриття вартості навчання та проживання в Київі, а також щомісячну виплату для студентів з регіонів. ПУМБ є меценатом 10 із 20 стипендій цієї програми.