fbpx

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ)

Перший Український Міжнародний Банк – це великий і надійний приватний банк, який вже понад 25 років працює на українському фінансовому ринку, прагне надавати клієнтам високоякісні банківські послуги та сервіс, що постійно вдосконалюється

Перший Український Міжнародний Банк – це великий і надійний приватний банк, який вже понад 25 років працює на українському фінансовому ринку, прагне надавати клієнтам високоякісні банківські послуги та сервіс, що постійно вдосконалюється. ПУМБ входить у десятку найбільших банків України за ключовими фінансовими показниками.

 

Перший Український Міжнародний Банк є універсальним банком, діяльність якого зосереджена на комерційних, роздрібних та інвестиційно-банківських операціях. Наразі Банк має більше 160 відділень, котрі надають послуги по всій Україні.

 

ПУМБ є стратегічним партнером KSE з 2016 року, надає інституційну підтримку Школі. З 2017 року Банк є партнером благодійної освітньої ініціативи Школи «Таланти з регіонів», надає стипендійну підтримку талановитій молоді. Завдяки підтримці банку студенти мають можливість займатися дослідженнями та розвивати свої знання у сфері економіки та фінансів. Одним з важливих показників успішності співпраці вважаємо перемогу наших студентів на одному з найпрестижніших конкурсів з аудиту фінансів CFA Ukraine Challenge.

 

Пряма мова: Інвестиції в освіту – це інвестиції в наше майбутнє. Тому ПУМБ з радістю підтримує Київську школу економіки, випускники якої конкурентоспроможні як на внутрішньому, так і на глобальному ринку. Я впевнений, що тільки спільними зусиллями можна побудувати суспільство, в основі якого лежать такі цінності, як чесність, професіоналізм та відповідальність. Наша ціль – надати можливість студентам українських ВНЗ отримати освіту міжнародного рівня в одній з найкращих шкіл Центральної та Східної Європи. Це – наш внесок в розвиток молодого покоління українців, за якими майбутнє нашої країни. © Сергій Черненко, Голова Правління

 

Офіційний сайт

 

#ksecircle