fbpx

Григорій Шверк зустрівся зі своєю іменною стипендіаткою Марією Кондратюк

6 лютого 2019 року відбулася зустріч студентки першого курсу магістратури з економічного аналізу Марії Кондратюк та мецената KSE Григорія Шверка, що підтримав студентку іменною стипендією.

 

Зустріч відбулася після мотиваційної лекції Григорія Шверка, на якій він поділився зі студентами своїм досвідом роботи у сфері видавничої справи та медіа.

Пан Григорій поділився, що вважає честю допомагати талановитим студентам KSE у втіленні освітніх амбіцій. Також він сказав, що поділяє цінності Школи і радий брати участь у її розвитку. Серед менторских порад виокремив важливість продуктивно використовувати свій час.

Марія Кондратюк ділиться враженнями від зустрічі:

 

Я вдячна KSE за можливість особисто познайомитись з Григорієм Шверком. Мене як студента, який ще не повністю обрав напрям діяльності, дуже надихнула розповідь про життєвий шлях пана Григорія та його досвід у розробці та впровадженні важливих реформ для України. Поради, що були сказані в розмові віч-на-віч додали впевності у своїх діях і рішучості йти далі та розвиватися.

 

Меценат Григорій Шверк – заступник голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, раніше обіймав посаду першого віце-президента «Українського медіа холдингу».