fbpx

Київстар

Київстар — оператор телекомунікацій України, який надає послуги зв'язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G

Київстар — оператор телекомунікацій України, який надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G. Абонентами компанії є понад 25 млн клієнтів мобільного зв’язку і понад 1,1 млн клієнтів фіксованого широкосмугового інтернету.

 

Київстар входить до складу VEON, однієї з найбільших у світі інтегрованих телекомунікаційних компаній, з головним офісом у Нідерландах. Компанія працює на ринках країн СНД, Європи, Азії, Африки, а її акції знаходяться у вільному обігу на біржі NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

 

Київстар досяг значних успіхів завдяки інвестиціям в розвиток мобільної мережі, яка охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж. Компанія надає роумінгові послуги в 195 країнах на п’яти континентах.

 

Київстар декілька років підтримує Київську школу економіки у рамках різноманітних проектів. Київстар виступив спонсором першого KSE Impact Dinner 2017, де ключовим спікером був Роджер Майєрсон, лауреат Нобелівської премії. Компанія також була партнером другого набору журналістів на навчальну програму “Економіки, ринки та аналіз даних” Центру економічної журналістики при Київській школі економіки.

 

Офіційний сайт

 

#ksecircle