fbpx

Київську школу економіки відзначено акредитацією CEEMAN

Ми раді повідомити, що у 2018 році Київська школа економіки була відзначена акредитацією CEEMAN (CEEMAN International Quality Assurance Accreditation)

image (2)

Ми раді повідомити, що 7 травня Київська школа економіки була відзначена акредитацією CEEMAN (CEEMAN International Quality Assurance Accreditation (CEEMAN IQA)), яка підтверджує на глобальному рівні той факт, що Київська школа економіки надає управлінську освіту відмінної якості та у відповідності зі світовими стандартами.

 

CEEMAN IQA засвідчує, що керівництво, викладачі і співробітники KSE виражають готовність до беззупинного покращення усіх аспектів освіти та сервісів в школі і що KSE визнається провідною освітньою інституцією на ринку та має сильну репутацію серед роботодавців.

 

Сертифікація CEEMAN означає, що випускники KSE володіють необхідними знаннями, навичками та компетенціями, щоб бути успішними у їх кар’єрі та майбутніх досягненнях. Це показує, що вони мають інтелектуальний та соціальний капітал, щоб займати керуючі посади в організаціях. Вони мають глибоке розуміння функціонального управління, а також інтегративних можливостей, що необхідні для кар’єрного просування.

 

Студенти, що навчалися у школі в той час, коли вона проходила акредитаційний процес отримають позначення “KSE is CEEMAN accredited” у їх дипломах. Цей тип визнання підкреслює конкурентні переваги освіти в KSE та позиціонування на національному та міжнародному рівнях, так само як створює додаткові можливості для посилення кооперації з академічним середовищем та бізнесом.