fbpx

Київська школа економіки та VoxUkraine стали cтратегічними партнерами

Ми раді оголосити про стратегічне партнерство між Київською школою економіки та VoxUkraine!

Партнерство дозволить реалізувати синергію між організаціями, зокрема це передбачає:

  • Підвищення присутності викладачів та науковців KSE у ЗМІ
  • Підвищення якості контенту VoxUkraine за рахунок експертизи фахівців KSE
  • Виробництво більшої кількості спільних матеріалів та створення спеціальних проектів.

 

У керівних органах організацій відбудуться певні зміни:

  • До Ради директорів KSE увійде Олександр Жолудь, член Наглядової ради VoxUkraine, а Ілона Сологуб, генеральний директор VoxUkraine, стане членом Управлінської команди KSE.
  • Також відтепер Петр Чернишов, директор Ради директорів KSE, та Єгор Григоренко, партнер Bain & Co, Голова Ради директорів KSE, стали новими членами Наглядової ради VoxUkraine.
  • Новими членами Загальних зборів VoxUkraine стануть Тимофій Брік, професор KSE, редактор Редакційної колегії VoxUkraine, Єгор Григоренко, партнер Bain & Co, голова Ради директорів KSE, і Олег Нів’євський, професор KSE, редактор Редакційної колегії VoxUkraine.

 


VoxUkraine – незалежна аналітична платформа, заснована в 2014 році, після Революції Гідності, командою висококваліфікованих економістів і юристів, що базуються в Україні та за кордоном.

 

Так само, як і KSE, VoxUkraine має освітній компонент: розвиток різних дослідницьких та економічних напрямків, видання інтернет-журналу з економіки та розробку ряду освітніх програм. Один із спільних проектів – Центр удосконалення економічної журналістики, заснований KSE, VoxUkraine, Visa та ICU.

 

Місія VoxUkraine – це поліпшення рівня економічної дискусії в Україні. Команда вірить, що це покращить якість економічних рішень в Україні та позитивно вплине на добробут мільйонів громадян.

 

Заснована в 1996 році, Київська школа економіки є академічним інститутом світового рівня, що входить до числа провідних шкіл Європи. Головна мета – поліпшення економічного, ділового та політичного середовища в Україні шляхом виховання нових поколінь економістів світового рівня, керівників і менеджерів, які стануть майбутніми лідерами трансформацій.