fbpx

ICU

Стратегічний партнер Київської школи економіки

ICU (Investment Capital Ukraine) – це незалежна компанія з управління активами та інвестиціями, що спеціалізується на ринках, що розвиваються, в Центральній та Східній Європі.

 

Компанія була заснована в 2006 році старшими спеціалістами з інвестицій ING, зараз ICU є провідним українським менеджером з управління активами. Партнерами-засновниками ICU є Макар Пасенюк та Костянтин Стеценко.

 

Поточна стратегія ICU включає значні асигнування на венчурний капітал та проблемні борги.

 

Усталена інвестиційна команда має досвід роботи з приватним акціонерним капіталом, корпоративним боргом з високою прибутковістю, проблемними боргами, реструктуризацією та іншими особливими ситуаціями на різних ринках, що розвиваються. Інвестиційні рішення підтримуються надійним макроекономічним та галузевим аналізом нашої внутрішньої команди економістів-дослідників.

 

Мета компанії полягає в тому, щоб надати клієнтам високу прибутковість з урахуванням ризиків у ряді класів активів. Фірма розширює свою досяжність до ключових європейських ринків за рахунок поєднання органічного зростання та придбання і продовжує розширювати асортимент своїх інвестиційних пропозицій.

 

ICU є стратегічним партнером KSE з 2016 року, надаючи інституційну підтримку Школі та виступаючи партнером у реалізації таких проектів як Ukraine Economy Week та Centre for Excellence in Economic Journalism. ICU and KSE були співорганізаторами Ukrainian Financial Forum у 2017-19 роках.

 

Пряма мова: KSE забeзпeчує підвищення рівня інтелектуальної дискусії у суспільстві — а цe завжди цікавило ICU. © Костянтин Стеценко, партнер-засновник

 

Офіційний сайт

 

#ksecircle

Київська школа економіки підписала з компанією ICU Меморандум про співпрацю

Cлова подяки ICU