fbpx

Дякуємо ICU за підтримку та партнерство

Як важливо казати “дякую”! Київська школа економіки розуміє це. Ми хочемо сказати “Дякую!” всім тим, хто разом з нами будує нову Україну, – партнерам, викладачам, випускникам, студентам. І сьогодні ми говоримо слова подяки фінансовій групі ICU.

 

ICU та KSE – чотири роки дружби, партнерства і зростання, засновані на спільних цінностях та прагненні розвитку економіки України. Справжня дружба перевіряється часом. 

 

Ми надзвичайно вдячні нашому стратегічному партнеру ICU за:

 

  • Інституційну підтримку Школи і талановитих студентів, що почалася ще у 2016 році, коли KSE була бутіковим університетом із сотнею студентів, і триває зараз, коли KSE вже налічує понад 4500 випускників, 100 викладачів і 9 магістерських програм. 
  • Сприяння підвищенню якості економічної журналістики із 2017 року, коли  ICU стала співзасновницею Centre for Excellence in Economic journalism
  • Посилення у становленні KSE як інтелектуального майданчика для політико-економічних дискусій, спільним проведенням серії Ukraine Economy Week та її флагманської події Ukrainian Financial Forum у 2017-2019 роках
  • Щиру підтримку місії Школи із побудови сильної та інноваційної економіки України

 

Завдяки нашому спільному бажанню посилювати конкурентоспроможність економічних фахівців та підвищувати якість економічної дискусії в Україні минулого року:

 

  • У країні стало більше на 70 професійних економічних журналістів – випускників Центру журналістики, які поглибили свої знання про макроекономіку, роботу банків, аналіз даних і фактчекінг, а також дізнались про стандарти економічної журналістики від редакторки The Economist Anne McElvoy
  • Зробили всеохоплюючу дискусію на тему освіти серед Топ впливових людей у бізнесі та економіці на Academy Day у рамках Ukrainian Financial Forum. 
  • Поділились унікальними знаннями про кризу США та Китаю та її вплив на світову економіку від Олександра Мартиненка, ICU а також дізнались про  принципи роботи банківської системи під час лекції для журналістів Михайла Демківа, ICU.
  • Підсилили склад Ради Директорів KSE приєднанням Макара Пасенюка, який вже протягом років є меценатом Школи і активно сприяє її розвитку і процвітанню. 

 

Група ICU була однією з найперших представниць корпоративного сектору, що відкрито сказали: “Освіта в Україні може бути конкурентною і варта підтримки бізнесом”. Це один з перших СтратПартнерів Школи, разом із яким ми не лише створюємо нові проекти, але і наповнюємо їх сенсами для розвитку нашої держави. 

 

Ми щиро вдячні та цінуємо наше партнерство з ICU! Переконані, у нас попереду ще неймовірна кількість спільних подій та проєктів на шляху до досягнення нашої мети – економічного розвитку та процвітання України.

 

#KSECircle