fbpx

Дякуємо компанії Visa за довіру та партнерство

1920х1000_Вдячні компанії Visa за довіру та партнерство (1)

Хочемо подякувати компанії, що однією з перших підтримала своїм партнерством KSE, завжди сприяла найамбітнішим проектам і створювала дружнє діджитал-середовище довкола Школи – ми вдячні компанії Visa за партнерство.

 

Visa є стратегічним партнером Київської школи економіки з 2017 року і з того часу ми разом розвиваємо економічну обізнаність суспільства, а також інституційну спроможність Школи.

 

Компанія є співзасновницею Центру удосконалення економічної журналістики при KSE. Завдяки Visa, а також таким компаніям як ICU, Київстар, Нова Пошта ми змогли провчити вже понад 160 економічних журналістів і дати поштовх журналістиці нової якості.

 

З Visa ми вперше організовували Ukraine Economy Week ще у 2017 довкола грандіозної конференції Національного банку України і повторили цей досвід у 2019 році. Інсайти Тижня доступні за посиланням.

 

Завдячуючи компанії Visa став можливим і перший благодійний KSE Impact Dinner’17. Вечір, що зібрав у панелі нобелівського лауреата, посла США та найяскравіших представників українського громадянського суспільства і бізнесу. Разом з гостями, інтелектуальною елітою країни, ми шукали відповіді на питання – який же шлях має обрати Україна для процвітання. І символічно – всі зійшлися на думці про визначальну роль освіти у розвитку держави.

 

У 2018 році Visa підтримала серію лекцій провідних світових вчених про дизайнування політик та ринків в умовах невизначеності та політичної турбулентності, виступивши спонсором. Тоді до нас завітали зірки західного академічного олімпа Пол Роберт Мілгром — випускник і професор Стенфордського університету, академік Національної академії наук США, Пол Девід Клемперер — економіст і професор Оксфордського університету, Майкл Шварц — головний економіст і корпоративний віце-президент компанії Microsoft. Ідеї метрів доступні і для вас за посиланнями:

https://www.youtube.com/watch?v=r_JT-dnF1i0

https://www.youtube.com/watch?v=bvhtHUTBV9U

https://www.youtube.com/watch?v=JrSwLyhzVXQ

 

Ми щиро вдячні компанії Visa партнерство, надійність та інтелектуальність. Разом ми здатні на більше, аніж поодинці!

 

#ksecircle