fbpx

Asters

Корпоративний партнер Київської школи економіки

Фірму було засновано у 1995 році під назвою “Шевченко, Дідковський і партнери” та внаслідок ребрендингу у 2008 р. перейменовано на “Астерс”. Упродовж усієї історії свого існування фірма утримує за собою статус одного з ключових гравців українського юридичного ринку.
Світові стандарти якості послуг, міжнародне визнання, глибокі знання місцевого ринку та значний практичний досвід – поєднання цих рис робить “Астерс” унікальними в Україні.

 

У листопаді 2020 року Asters надала інституційну підтримку Київській школі економіки.

 

“Світ стрімко змінюється і терміново вимагає нового рівня відносин між бізнесом, закладами освіти і суспільством. Розвиток та інноваційне оновлення освіти – важливе завдання, від якого залежить майбутнє і бізнесу, і суспільства в цілому. Попри значну кількість закладів вищої освіти в Україні проблема якості освіти залишається актуальною. Київська школа економіки – один з найбільш прогресивних університетів України, який надає освіту міжнародного рівня і готує якісне майбутнє для нашої країни. Саме для того, щоб у нас було це майбутнє, юридична фірма “Астерс” вирішила підтримати фінансово KSE, сподіваючись, що випускники будуть працювати у нас чи у наших клієнтів”, – співкеруючий партнер Asters Олексій Дідковський.