fbpx

Юридична фірма Asters надала інституційну підтримку Київській школі економіки

30 листопада 2020

Провідна юридична фірма Asters надала інституційну підтримку Київській школі економіки.

“Світ стрімко змінюється і терміново вимагає нового рівня відносин між бізнесом, закладами освіти і суспільством. Розвиток та інноваційне оновлення освіти – важливе завдання, від якого залежить майбутнє і бізнесу, і суспільства в цілому, – зазначає співкеруючий партнер юридичної фірми Asters Олексій Дідковський. – Попри значну кількість закладів вищої освіти в Україні проблема якості освіти залишається актуальною. Київська школа економіки – один з найбільш прогресивних університетів України, який надає освіту міжнародного рівня і готує якісне майбутнє для нашої країни. Саме для того, щоб у нас було це майбутнє, юридична фірма “Астерс” вирішила підтримати фінансово KSE, сподіваючись, що випускники будуть працювати у нас чи у наших клієнтів”.

Ми пишаємося партнерством з Asters і тішимося тим, що спільнота бізнес-благочинців KSE поповнюється компаніями з міжнародним ім’ям. Для нас це честь і велика відповідальність – виправдати довіру меценатів і студентів.

Особливо значимою є підтримка у цей буремний рік невизначеності. Він став роком викликів, проте для Школи – це і рік нових звершень. Нова будівля, розширення викладацького складу, розширення лінійки аналітичних продуктів, затвердження концепції бакалаврату – все те, що так потребує підтримки. Тож ми щиро вдячні нашим партнерам-меценатам, що разом з нами будують інтелектуальний фундамент міцної та інноваційної економіки України.