fbpx

Завершується прийом заявок на змагання зі штучного інтелекту від KSE AI Future Laboratory і KSE Foundation

24 квітня 2023

Сьогодні, 24 квітня, останній день прийому заявок від команд школярів для участі в KSE Prompt Design Challenge – змаганнях зі штучного інтелекту серед старшокласників.

До участі в конкурсі запрошуються команди у складі трьох учнів 10-11 класів з однієї школи. Щоб взяти участь заповніть просту форму за посиланням: https://forms.gle/SfnPH73br4b8Lvmk8

Серед усіх отриманих заявок вже завтра, 25 квітня, ChatGPT обере 10 команд, які візьмуть участь у змаганнях. Перелік буде оголошено на сторінці KSE Foundation у Facebook: https://www.facebook.com/KSEFoundation

KSE Prompt Design Challenge – це колаборація KSE AI Future Laboratory і KSE Foundation. Захід складається з двох етапів і відбудеться в Київській школі економіки, для учасників з інших міст KSE Foundation компенсує витрати на проїзд та проживання:

29.04 Воркшоп з практичних застосувань ChatGPT та написання ефективних промптів,

30.04 Змагання з промпт-інженерінгу.

Під час конкурсу команди отримають завдання на тему, яка буде представлена на воркшопі. Команди повинні створити ефективні промпти в ChatGPT для вирішення завдання, а їх робота повинна містити чіткий опис запитань та очікуваних або фактично отриманих відповідей у ChatGPT. Запити до мовної моделі мають бути оригінальним і не містити зовнішніх готових промптів.

Для участі в конкурсі за допомогою нейромережі оберуть 10 команд серед тих, хто подасть заявку за формою вище. Серед них розіграють сертифікати на $1 000, $2 000 і $4 000 для придбання техніки Apple, також цінні призи отримає кожен учасник.

Маєте запитання чи потрібна допомога? Напишіть нам на адресу: [email protected]