fbpx

Завдяки партнерству з WNISEF студенти Київської школи економіки отримають освіту міжнародного рівня

21 грудня 2021

Київська школа економіки (KSE) та Western NIS Enterprise Fund разом змінюють життя талановитої молоді. Завдяки партнерству з WNISEF студенти школи отримають освіту міжнародного рівня. Такі можливості відкриються перед проактивною молоддю, яка навчатиметься на бакалавраті з економіки та ІТ та на магістерській програмі з економіки в KSE.

Також за підтримки WNISEF буде облаштований студентський освітній простір, який забезпечить комфортний процес навчання та самопідготовки. 

А вже наступного року WNISEF стане партнером олімпіад з ІТ та економіки, які визначать переможців, що отримають знижки на навчання.

Як зауважив президент Київської школи економіки Тимофій Милованов, інвестиції в освіту сьогодні – це краще майбутнє завтра: «Це шлях до зміни життя окремих людей та позитивної трансформації суспільства. KSE разом зі своїми партнерами торує цей шлях, щоб якнайбільше талановитих людей отримали доступ до якісної освіти, яка послужить базою для побудови успішної кар’єри. Багато успішних кар’єр означають посилення інтелектуальної спроможності, економічний розвиток країни та підвищення рівня життя».

«Ми віримо, що наша підтримка стане каталізатором трансформаційних процесів та покращить ситуацію в регіоні – до тих пір, поки звичайні люди не відчують якісні зміни, та почнуть вступати у ряди реформаторів», – зазначила президентка та головна виконавча директорка WNISEF Ярослава Джонсон.

Стратегічним пріоритетом Київської школи економіки є регіональне лідерство, розвиток якого відбувається за активної підтримки друзів та партнерів школи. Місії Київської школи економіки та WNISEF багато в чому схожі. Мета обох організацій – сформувати спільноту лідерів, які змінюватимуть країну та стануть інтелектуальною основою для здійснення реформ.

Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) – перший в Україні та Молдові регіональний фонд прямих інвестицій з капіталом 150 млн доларів США, заснований за фінансування уряду США через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). WNISEF фінансує інноваційні, високоефективні проекти, що спрямовані на здійснення реформ та змінюють життя звичайних людей в Україні та Молдові.