fbpx

Замість різдвяних подарунків: EBS перерахували 372 500 гривень на річну стипендійну програму KSE

29 Грудня 2023

Консалтингова компанія EBS спрямувала 372 500 гривень, призначених на різдвяні подарунки для партнерів, на річну стипендійну програму Київської школи економіки. Ці кошти дозволять надати стипендії двом студентам KSE за обраними спеціальностями.

«Ми в EBS високо цінуємо якісну освіту і віримо, що вона є основою здорового свідомого суспільства. І нам особливо приємно підтримати студентів одного з кращих вишів країни, партнером якого ми є вже багато років. Проте, буде несправедливо стверджувати, що цей внесок став можливим виключно завдяки нам. Ці дві стипендії – це різдвяний подарунок кожного з більше ніж 350 наших клієнтів і партнерів талановитій українській молоді. Віримо, що це чудова інвестиція не лише у інтелектуальний потенціал країни, а і в її майбутнє», – зазначає Олена Вольська, Керуючий партнер та Директор EBS.

Цього року команда EBS відмовилась від традиційних різдвяних подарунків на користь інвестицій в освіту – внесок EBS започаткував дві іменні стипендії, присвячені партнерам фірми.

Нагадаємо, стипендії в KSE дають можливість здобувати вищу освіту талановитій молоді, вступникам ВПО, ветеранам війни і дітям загиблих захисників. KSE Foundation планує зібрати кошти, аби наступного року підтримати  400 нових абітурієнтів Київської школи економіки.

Цього року EBS також долучились до ініціативи студентів KSE з придбання гелікоптерів-медеваків для ГУР МО України. Сьогодні перший евакуаційний гелікоптер вже передали ГУР для проведення рятувальних операцій.
___

EBS – консалтингова компанія, яка вже 25 років є одним з лідерів у сфері бізнес-консалтингу в Україні. EBS допомагають українським та міжнародним компаніям ефективно будувати та оптимізувати бізнес-процеси, досягати поставлених цілей і стабільно зростати.