fbpx

Українські бізнеси отримали безкоштовні офіси та консалтинг в рамках програми для МСБ

15 вересня 2022

13 вересня були оголошені результати проєкту «РЕ:старт. Безпечний простір для вашого бізнесу», в рамках якого компанії отримали менторську підтримку від однієї з провідних бізнес-шкіл України KSE Graduate Business School, а чотири компанії-переможці – безкоштовні офіси на три місяці в одному з бізнес-центрів Forum Group.

Серед переможців: бренд одягу, який створив патріотичну футболку «I am Ukrainian» – Creative Depo, лідер з переробки сміття «Україна без сміття», IT-компанія, яка виробляє софт для автоматизації бізнес-процесів Effy та компанія з експорту та реалізації м’ясних та молочних виробів EatMeat. 

«Український бізнес опинився в надскладній ситуації. У когось були знищені склади або цілі виробництва, продукт втратив актуальність, прибутки скоротились в рази. Однак бізнес має відновлюватися і працювати, захищаючи економічний фронт. Зі свого боку, ми обрали компанії, які попри труднощі, шукають можливості до розвитку, зростають та допомагають країні», – коментує ідейний лідер Forum Group Ірина Школьник

З початку серпня KSE Graduate Business School опрацювала кілька десятків заявок від підприємців, щоб обрати найвідповідальніші, найбільш мотивовані до подальшого розвитку компанії. Відбір складався з декількох етапів: заповнення попередньої анкети учасника та презентації бізнес-плану компанії – з її подальшим пітчингом. 

Крім того, KSE GBS провела бізнес-консультації для всіх учасників програми щодо рестарту підприємств та адаптації в нових реаліях.

«Ще у перші тижні повномасштабного вторгнення, ми зрозуміли, що перемога України залежить від кожного з нас. Відчуваючи цю відповідальність, спільно з партнерами ми взялися за амбітний проєкт. Його мета – допомогти українським бізнесам вистояти, адже вони є основою нашого економічного фронту та запорукою економічного відновлення після війни. Віримо, що ми змогли підтримати тих, кому це було найбільш необхідно. І дуже пишаємося нашими переможцями», – поділилася підсумками програми очільниця KSE Graduate Business School Валентина Сахно

Після оголошення результатів програми упродовж тижня переможці заїдуть до своїх нових офісів площею 120 та 40 кв.м. Для кожного учасника передбачені дорожні карти розвитку, щомісячний менторський супровід від KSE Graduate Business School та бізнес-спільноти Board, нетворкінг та тімбілдінг. Таким чином, створені всі умови з метою пошуку нових ринків, оптимізації процесів та адаптації продуктів компаній під актуальні потреби. 

Нагадаємо, проєкт націлений на підтримку малого та середнього українського бізнесу, який потребував підтримки для розвитку через початок повномасштабної війни.

Переглянути фотозвіт з нагородження переможців можна за посиланням.