fbpx

У KSE відкрили виставку Олександра Грехова, присвячену феномену благодійності українців

27 Вересня 2023

Митець Олександр Грехов створив, а Київська школа економіки презентувала художню виставку про тебе. І про кожного з нас.

Сьогодні біля кампусу Київської школи економіки відкрили аутдор-виставку робіт українського художника-ілюстратора Олександра Грехова. Експозиція розміщена просто неба і налічує 13 знакових робіт воєнного часу, присвячених війні та феномену благодійності українців, який став невід’ємною частиною нашої культури.

Це виставка про людей, чиї донати проводять розвідку ворожих позицій, рятують школярів в укриттях, лікують поранених, відновлюють Україну і наближають перемогу кожною гривнею.

Де: Київ, вул. Шпака, 3, прямо перед кампусом KSE (м. Берестейська)

Коли: благодійна виставка експонується, починаючи з 27.09.2023 і до кінця жовтня. Чекаємо на вас у зручний для вас день і час, вхід вільний

“Інтеграція мистецтва в навчальний простір, як невід’ємна частина якісного розвитку і освіти. Це перші кроки. Ми робимо виставку такою, щоб вона була зрозуміла і близька нашим студентам, спільноті KSE – по формі і по суті”, – зазначає Наталя Кравченко, керівниця напрямку розвитку талантів та спільнот KSE Foundation.

“Для мене тематика та напрям творчості не змінився з початком повномасштабного вторгнення, бо продовжую робити, що й до цього: документувати війну ілюстраціями, іноді підтримувати ними наше ментальне здоровʼя, як кажуть люди, і, звичайно, акумулювати з них гроші на різні збори/фонди, бо зараз будь-яка творчість, окрім умовної художньої цінності, має нести ще й прикладну”, – каже Олександр Грехов.

Спільна виставка благодійного фонду KSE та Олександра Грехова має на меті зібрати кошти для надання ветеранам війни та дітям військових грантів на здобуття вищої освіти за обраною спеціальністю.

Така стипендія покриває вартість за всі навчальні роки і вже реалізується KSE Foundation: цього року фінансову допомогу на навчання отримали військові лікарі, штурмовики, стрільці, діти загиблих воїнів і діти, які були вимушені покинути свої домівки через війну, талановита молодь.

Зробити внесок можна за кюар-кодом, який розташовано під кожною ілюстрацією Олександра Грехова, або за цим посиланням: https://foundation.kse.ua/?form=FUNDALUZUGZ

Кожна гривня дасть військовим і ветеранам війни можливість здобути нову професію чи покращити рівень знань. Реінтегруватись у цивільне життя у розуміючій спільноті, яка завжди підтримає.