fbpx

У Київській школі економіки відкрився навчально-аналітичний Центр з питань GR

24 березня 2021

У березні 2021 року при Київській школі економіки за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» створено навчально-аналітичний Центр взаємодії з владою (GR – Government Relationship). Очолила Центр Наталія Бойко радниця Прем’єр-міністра України, членкиня наглядової ради НАК Нафтогаз України, співзасновник Центру Мустафа Найєм, заступник генерального директора Державного концерну “Укроборонпром”.

Центр стане дослідницьким і навчальним майданчиком з розбудови культури взаємодії бізнес-сектору, громадських та професійних об’єднань з різними гілками влади. Інструменти GR, які зараз успішно використовують випускники KSE у бізнес-середовищі та урядових комунікаціях будуть доступними для опанування студентами навчальних програм Центру. 

“Центр GR є для нас одним із ключових, адже допомагає реалізовувати місію школи. Через створення кола компетентних фахівців, здатних будувати цивілізований успішний діалог з владою на всіх рівнях ми наблизимося до побудови успішної інноваційної економіки,  зауважив Тимофій Милованов, президент Київської школи під час презентації Центру. Зараз час виходити з протистояння, вчитися говорити однією мовою із максимальним win-win ефектом. Радий, що МФ “Відродження” відгукнувся на цю потребу і вже скоро ми матимемо освічених фахівців та актуальні матеріали досліджень у сфері GR .”

Наталія Бойко, керівниця Центру взаємодії з владою KSE коментує: “Не завжди причина відсутності спільного результату у протиріччях між владою і бізнесом  іноді бракує місця для діалогу і можливості бути почутими. Впевнені Центр GR стане майданчиком для професіоналів у різних сферах, а експерти стануть незамінними у розбудові нових стандартів взаємодії влади, бізнесу та громадських об’єднань. ”

Співзасновник Центру GR Мустафа Найєм додав: “Протягом багатьох років співідносини між бізнесом та державою здебільшого зводились до необхідності корумпувати чиновника. Настав час змінювати правила впливати на рішення державних органів влади можна шляхом донесення ефективних та законних рішень. Ми знаємо як і готові поділитись цим знанням та досвідом. Закликаємо приєднатись усіх, хто поділяє наші цінності хто збирається працювати у владних інституціях, чи йде з них, керує бізнесом, або має досвід у громадському секторі”.

Більше інформації про Центр

Запис презентації Центру