fbpx

У Київській школі економіки оновився склад Управлінської команди

 

В 2019 Управлінську команду KSE залишили Тимофій Милованов, віце-президентка з бізнес-освіти Юлія Клименко та віце-президентка з публічної політики та врядування Інна Совсун. Тимофій Милованов обіймає посаду міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України з 29 серпня 2019 року, і є Почесним президентом KSE у складі Ради Директорів. Юлія Клименко та Інна Совсун стали народними депутатками від фракції “Голос” у Верховній Раді України.

 

Управлінську команду очолила Наталія Шаповал, ставши CEO Київської школи економіки. Наталя керує також KSE Institute, є співзасновницею Центру вдосконалення закупівель при KSE, членкиня редакційної колегії VoxUkraine.org. Наталія спеціалізується на економіко-політичних дослідженнях у сфері державних закупівель, закупівель у сфері охорони здоров’я та стратегічного розвитку приватного сектору. 

 

“Ми продовжуємо шлях, яким KSE йде останні роки – розбудова Університету. В цьому році ми проводимо кілька внутрішніх проєктів, які створюють додаткову цінність для клієнтського досвіду студентів, клієнтів та стратегічних партнерів. Це дозволить збільшити кількість дорослих та студентів, яким ми можемо запропонувати навчальні продукти. За наступні 2 роки ми маємо намір створити KSE Campus, готуємось для запуску бакалаврату, нарощуємо академічний та аналітичний потенціал, а також масштабуємо платформу онлайн та змішаного навчання Ukraine-Learns.

 

У лютому до складу Управлінської команди також приєднався Володимир Стецик – член Наглядової Ради Центру вдосконалення закупівель при KSE та фахівець із 14-річним досвідом роботи в бізнес консалтингу провідних світових компаній в Європі та на Близькому Сході. В KSE Володимир став Віце-президентом з бізнес-освіти.

 

“Як підняти продуктивність вашого підприємства? Як знайти “больові точки”? Як збільшити продуктивність праці, коли мотивація працівників низька? Як знайти оптимальний баланс між екстенсивним та інтенсивним ростом? Як можна застосувати найновіші технології в рамках поточних обмежень? Відповіді на ці та десятки інших найскладніших питань ми знаходитимемо разом з майбутніми СЕО на нашій оновленій програмі MBA для бізнесу у 2020.”

 

Олеся Верченко, Віце-президент з економічної освіти, ректор: 

 

“В цьому році до нашого професорського складу долучається ще одна сильна  професорка – Соломія Шпак, випускниця KSE, PhD Університету Джорджа Мейсона (штат Віргінія, США). 

 

Крім того, найближчим часом плануємо поглибити співпрацю з топ роботодавцями в України. А саме оновимо програми воркшопів з soft skills для подальшого працевлаштування наших студентів всіх трьох економічних магістратур”. 

 

Ольга Фарятьєва стала Віце-президенткою з публічної політики та врядування: 

“З моменту заснування напрямку публічної політики в KSE ми підтримуємо тренд на навчання протягом життя серед всіх дорослих, хто працює над вирішенням суспільних проблем в Україні. Ми хочемо, щоб всі державні службовці, публічні та громадські діячі/ки мали більше можливостей для якісного та прикладного навчання, яке можливо поєднати з робочим графіком. Тому у цьому році плануємо розширити перелік середньострокових авторських програм від наших викладачів і викладачок. 

Друга мета, над якою концентруємо зусилля – це покращення досвіду, який отримують наші студенти/ки, навчаючись в KSE. Ми приділятимемо більше часу налагодженню процесів та кращому розумінню їхніх потреб та бажань. Мрію, щоб навколо KSE формувалась спільнота людей, які щодня змінюють Україну, і підсилюють один одного своєю експертизою.” 

Тарас Доронюк очолив напрям економіко-політичних досліджень:

 

“У 2020-му наша команда топових аналітиків України розширює сфери експертизи в напрямах корпоративного управління, дизайну ринків та ринку праці. До прикладу, зараз ми генеруємо рішення для того, щоб зробити доступ до ринку залізничних вантажоперевезень прозорим для всіх гравців ринку. Також команда продовжує аналітичну підтримку реформ в секторі публічних закупівель. 

 

В активній фазі аналізуємо дані канадсько-українською двосторонньої торгівлі. Другий цікавий для нас напрям – це  аналіз внутрішніх і зовнішніх інвестицій, зокрема які компанії приваблюють їх, як це впливає на продуктивність праці тощо. 

 

Також нещодавно ми відкрили відокремлений від урядового консалтингу бізнес напрямок в сфері охорони здоров’я. Зараз поглиблюємо експертизу в розробці звітів з оцінки медичних технологій, що актуально для фармацевтичних компаній.”

 

Загалом, до Управлінської команди Київської школи економіки входять семеро членів:

 

  • Наталія Шаповал – Голова Управлінської команди/CEO
  • Олеся Верченко – Віце-президент з економічної освіти, ректор 
  • Володимир Стецик – Віце-президент з бізнес-освіти
  • Ольга Фарятьєва – Віце-президентка з публічної політики та врядування
  • Тарас Доронюк – Голова напрямку економіко-політичних досліджень в KSE Institute
  • Віталій Гордуз – Віце-президент з питань фінансів та правових питань/ Фінансовий директор
  • Ілона Сологуб – Генеральна директорка VoxUkraine