fbpx

Центр вдосконалення закупівель KSE оголосив стипендії на сертифікаційний курс “Фахівець з публічних закупівель”

18 Квітня 2024

Закупівельники, що працюють в організаціях публічного сектору, можуть отримати стипендії для навчання на програмі професіоналізації “Фахівець з публічних закупівель” Центру вдосконалення закупівель KSE.

3-місячна інтенсивна програма спрямована як на спеціалістів, що вже опікуються закупівлями, так і тих, які роблять перші кроки. Сотні випускників уже відчули переваги програми професіоналізації та готові рекомендувати курс.

Відбір буде проведено на конкурсній основі, а дедлайн заповнення аплікаційної форми — 10 травня. 

“Ми усвідомлюємо цінність та значення цієї можливості, адже актуальність теми закупівель, особливо у зв’язку з питаннями відновлення та відбудови України, лише зростатиме. Саме тому мотивація учасника конкурсного відбору матиме ключове значення у процесі оцінювання”, – наголошує Ольга Терещенко, очільниця Центру вдосконалення закупівель KSE. 

Програма надає весь важливий теоретичний матеріал і практичні завдання, які допоможуть спеціалістам із закупівель впевнено орієнтуватись у законодавчому полі й організації закупівельного процесу, аналізувати закупівельні дані.

Стипендії на сертифікаційний курс “Фахівець з публічних закупівель” надаються за сприяння проєкту USAID/UK Dev “Підтримка цифрової трансформації”.

Заповнити аплікаційну форму, а також дізнатися більше про курс, процес і етапи розгляду заявок ви можете за посиланням: https://courses.kse.ua/home/pp-specialist