fbpx

Триває грантова кампанія KSE Foundation «Talents For Ukraine»

16 лютого 2023

Нагадуємо, що KSE Foundation приймає заявки на участь у грантовій програмі для талановитих та креативних українців «Talents For Ukraine».

Ми розпочали цю програму з метою фінансово підтримати людей, які здатні змінити Україну чи світ, або займаються цим вже сьогодні. Якщо ви креативні та талановиті, вмієте нестандартно мислити, маєте велику мрію і втілюєте її в життя – не чекайте та заповнюйте аплікаційну форму, бо ця програма – саме для вас!

Метою програми не є підтримка проєкту, інвестиція у стартап чи бізнес. Ми шукаємо насамперед людей, а на їх проєкти дивимося, як на результат прояву креативності і здатності трансформувати світ.

З початку кампанії KSE Foundation обрав понад 30 переможців і продовжує щотижня оголошувати нових.

Бюджет всієї програми «Talents For Ukraine» складає мільйон доларів. Кожен переможець отримає від Фонду 5 000 доларів на підтримку. Нові заявки прийматимуться до вичерпання всього бюджету. 

Тож долучайтеся то грантової програми! Для участі у конкурсі немає ніяких обмежень. Переходьте за посиланням: https://foundation.kse.ua/talents-for-ukraine/, і подавайте заявку, де потрібно розповісти про свої таланти, мрії та ідеї і пояснити, чим ваша діяльність корисна для України.