fbpx

Tetra Laval передасть €500 тисяч на освіту та науку для українців фундації Friends of KSE

22 Квітня 2022

Під час благодійного івенту, організованого Стокгольмський інститутом перехідної економіки, Tetra Laval оголосила про внесок у розмірі €500 000 благодійному фонду Friends of KSE на освіту та науку для українців. 

Ми вдячні представникам Tetra Laval за високу довіру до роботи БФ Friends of KSE, заснованому друзями KSE в Швеції. Ми також вдячні за підтримку України та її громадян у часи надзвичайних викликів. Допомога, надана приватним сектором для України, є важливою запорукою загального успіху нашої держави та її громадян.

Наразі практично всі зусилля приватного та державного сектору спрямовані на задоволення нагальних гуманітарних потреб. Однак ми переконані, що стратегічне бачення для післявоєнної відбудови України неможливе без належної уваги до якісної освіти. Попри випробування війною, 204 співробітники Київської школи економіки продовжують вести свою професійну діяльність, надаючи якісну освіту 362 студентам, які навчаються на бакалаврських та магістерських програмах Школи.

 

Створення нових інтелектуальних центрів, стартапів та інноваційних підприємств є важливою інвестицією в майбутнє нашої держави. Багаторічна робота KSE з провідними українськими технологічними компаніями є одним з прикладів систематичного підходу до розвитку освіти, спрямованого на побудову сучасної економіки знань в Україні. Щодня студенти отримують нові знання та навички, що стануть запорукою для успішного розвитку й відновлення України після воєнних дій.

Команда KSE активно надає допомогу усім, хто постраждав через війну, розв’язану Російською Федерацією.

Ми продовжуємо роботу зі збору та передачі українцям гуманітарної допомоги та необхідного обладнання для медиків та рятувальників.