fbpx

Студенти KSE University перемогли на захисті бізнес-ідей School of Digital Business та презентували власний маркетплейс

15 грудня 2022

9 грудня відбувся випускний студентів School of Digital Business – спільного курсу зі створення цифрових продуктів KSE, Genesis та SET University.

«Дякую за те, що ви вирішили інвестувати в свій людський капітал саме зараз», – сказав Тимофій Брік, ректор KSE University, у своєму вітальному слові до випускників.

Окрім привітань, торта та посмішок в цей день було ще дещо важливе – захист бізнес-ідей перед командою професіоналів: Максим Штепа, Богдан Говорун Олександр Ярошенко, Сергій Богословський, Олексій Ніщик.

Всі учасники поділилися на п’ять команд та працювали над створенням свого, унікального продукту. Пройшли шлях від аналізу ринку до візуальної складової усього за два місяці.

Перемогу отримала команда «Romantic stories». Вони досліджували нішу Books&References, і як наслідок розробили маркетплейс для Serial fiction niche.

До речі, до складу команди-переможців входили наші студенти: Володимир Кулініч та Антон Крук.

Отож, позаду два місяця навчання, протягом яких з нами було 35 неймовірних студентів, які були відібрані серед більше 1300 охочих. Ми дякуємо вам за віддачу, завзяття та бажання ставати кращими. А також дякуємо нашим партнерам Genesis та SET University за співпрацю, яка робить нашу країну сильнішою.

Переглянути фотозвіт можна за посиланням.