fbpx

Сергій Тігіпко – найбільший меценат Першого Благочинного вечора Київської школи економіки

1 грудня 2021

Сергій Тігіпко – найбільший меценат Першого Благочинного вечора Київської школи економіки

Сергій Тігіпко, засновник компанії TAS, під час Першого Благочинного вечора Київської школи економіки надав підтримку більш ніж на 100 тисяч доларів. 

Ще до початку тихого аукціона на підтримку KSE та двох організацій-бенефіціарів Вечора (ГО “Контора Пі” та 145-й ліцей міста Київ) пан Сергій фундував грант на облаштування освітнього простору в новій будівлі Школи (довідково: вартість іменної аудиторії у KSE стартує з 80 тис. доларів). В аудиторії, облаштованій коштом мецената, студенти бізнес-школи будуть опановувати нові ефективні бізнес-моделі та навички ведення успішного бізнесу, набувати нових soft та hard skills. 

Під час Благочинного аукціону динамічних лотів пан Сергій придбав три лоти на суму більш ніж 40 000 тисяч доларів в кожній з трьох категорій: знання, мистецтво, спільнота, – довкола яких і зосереджувався Вечір. До придбаних лотів належать можливість замовити портрет від українського ілюстратора Сергія Майдукова, індивідуальне тренування з “Найсильнішою людиною світу 2004 року” – Василем Вірастюком та фотосесію в стилі Vogue від Василини Врублевської та Соні Солтес. Ці кошти увійдуть в новостворений ендаумент, який інституційно підтримає подальший розвиток Київської школи економіки.  

«Для мене, як і для Групи «ТАС», соціальна відповідальність бізнесу є надзвичайно важливим маркером розвитку громадянського суспільства та дієвим механізмом  підтримки благочинних проектів. Переконаний, що нинішні студенти  KSE  – це завтрашня інтелектуальна еліта нашої держави, тож  інвестування   в новий освітній простір  навчального закладу,   в  категорії «знання», «мистецтво» і «спільнота»,  лоти  в яких були придбані під час  благочинного аукціону,  є  своєрідним інвестиційним внеском  у  майбутнє  України», – зазначив Сергій Тігіпко.

Ми пишаємося тим, що є достойними підтримки такої сильної спільноти меценатів. І тішимося тому, що ця спільнота зростає щороку.