fbpx

Сергій Плохій став членом Міжнародної академічної ради KSE

15 Березня 2024

Ми раді повідомити, що до Міжнародної академічної ради KSE доєднався Сергій Плохій — один з найвідоміших світових експертів з історії України та Східної Європи.

Сергій Плохій обіймає посаду директора Гарвардського українського наукового інституту, є лауреатом Національної премії України імені Тараса Шевченка (2018) та членом Українського ПЕН. Він автор бестселерів «Брама Європи», «Остання імперія», «Козацький міф», «Ялта. Ціна миру» та «Російсько-українська війна», що увійшла до списку 50 найкращих видань 2023 року за версією The Telegraph.

“Мені приємно і почесно приєднатися до Міжнародної академічної ради Київської школи економіки, і я з нетерпінням чекаю на співпрацю з провідними представниками бізнесу та академічних кіл, щоб виховати нове покоління українських лідерів. Покоління, яке відбудує та зміцнить Україну, і змусить всіх нас пишатися роботою, яку ми робимо зараз”, – поділився Сергій Плохій. 

KSE є глобальним університетом, який з 2022 року розвиває навчальні програми та дослідження в галузі публічної історії та політики пам’яті. Ми впевнені, що співпраця з доктором Сергієм Плохієм зробить наш університет ще сильнішим.

У Київській школі економіки діє Міжнародна академічна рада, яку очолює Нобелівський лауреат з економіки 2007 року, професор Чиказького університету Роджер Майєрсон. Завдання ради – надавати експертну підтримку для KSE, забезпечувати високі стандарти якості викладання та наукових досліджень.

Хто ще входить до складу Міжнародної академічної ради KSE:

• Дмитро Голод,  асоційований декан у коледжі бізнесу в Університеті штату Нью-Йорк Stony Brook, KSE’2000;

• Чарльз Бекер,  професор економіки Університету Дюка;

• Майкл Бурда, професор Школи бізнесу та економіки Берлінського університету імені Гумбольдта;

• Юрій Городніченко, професор економіки Університету Каліфорнії в Берклі, KSE’2001;

• Пол Грегорі,  професор економіки Університету Г’юстона;

• Вікторія Гнатковська, професорка Університету Британської Колумбії у Ванкувері, KSE’2000;

• Тимофій Милованов, президент KSE та професор Пітсбурзького університету, колишній Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, KSE’1999;

• Анна Нагірна, голова кафедри інтегративних досліджень Юджина Айзенберга у Школі менеджменту Айзенберга, Університет Массачусетса в Емгерсті (США);

• Костянтин Сонін, професор Чиказького університету.