fbpx

ПУМБ виділяє 1 млн доларів на розвиток Київської школи економіки та надання стипендій

2 грудня 2021

Банк ПУМБ посилює підтримку Університету “Київська школа економіки” (KSE) – надає грант у розмірі 1 млн доларів на його розвиток протягом 10 років.

ПУМБ є стратегічним партнером KSE з 2017 роки, надаючи інституційну підтримку розвитку університету – його освітніх програм, викладачів, талановитих студентів та нових напрямків. Грант, наданий у 2021 році, має 2 ключові напрямки – розвиток активів та інституційна підтримка.

«Ми вже 5 років співпрацюємо з KSE, тому що бачимо в університеті великий потенціал. Сьогодення вимагає швидких змін, постійного вдосконалення. І Київська школа економіки демонструє гнучкість й оперативність у впровадженні нових методик навчання, застосуванні новітніх технологій. KSE вчить креативно та критично мислити, навчатись протягом життя. Підтримка сучасної якісної освіти – це інвестиції банку в майбутнє України», – наголосив голова правління ПУМБ Сергій Черненко

Перший напрямок передбачає облаштування 3х освітньо-рекреаційних зон: поверху бізнес-освіти, а також 2х зон навчання та відпочинку для студентів та викладачів у новій будівлі Київської школи економіки. На поверсі бізнес-освіти буде реалізовуватися соціально-публіцистичний проєкт: щопіврічна виставка бізнес-трендів, що кодифікує синергію академічного підходу та знань ринку. 

Інституційна підтримка передбачає виділення коштів на покриття знижок на навчання на бакалаврських програмах Київської школи економіки.

Завдяки партнерству ПУМБ та KSE більше 20 студентів отримали грант “Таланти з регіонів” та можливість безкоштовного навчання на магістратурі міжнародного рівня. Ще 10 студентів отримали знижки на навчання на новій бакалаврській програмі KSE. Цьогоріч ми відкриваємо нову сторінку наших взаємин, бенефіціарами яких стане ще більша кількість студентів та викладачів. Ми вдячні ПУМБ за системність та віру в зміни через освіту”, – зазначає Тимофій Милованов, Президент Київської школи економіки.