fbpx

Польсько-німецький університет Віадріна прийняв українських студентів з Ukranian Global University

17 січня 2023

Німецько-польський університет Віадріна – один з понад 60 університетів світу, який безкоштовно прийняв українських студентів на власні програми завдяки ініціативі Ukrainian Global University*.

17 січня у Віадріні з онлайн-візитом виступив Президент України Володимир Зеленський. Запис виступу можна переглянути за посиланням.

Знайомтесь із відгуками учасниці ініціативи UGU, української студентки, яка абсолютно безкоштовно навчається на інтенсивному треку Віадріни та з осені розпочала навчання за спеціальністю Business Administration.

«UGU надав мені можливість навчатися закордоном на омріяній спеціальності Business Administration. Кожного дня я вчусь новому: новим перспективам, новим підходам до повсякденних задач та новим історіям, що розповідають студенти з інших країн. Я вірю, що завдяки цьому досвіду, який ми, студенти UGU, зараз здобуваємо закордоном, у нас вийде привнести в Україну інноваційні зміни та втілити в життя корисні проєкти для відбудови», – розповідає Катерина Романюк.

Ще один студент Олександр Кравець, що навчається разом із Катериною, розповідає: «Освіта за кордоном далась мені легше ніж я очікував. Мовний бар‘єр насправді був не таким вже і бар‘єром: у мультикультурному просторі порозумітися з іншими виявилося простіше і приємніше, ніж здавалося».

*Ukranian Global University – це спільна ініціатива KSE та партнерів, яка об’єднує найкращі світові освітні заклади та має на меті надати до них, а також до нових стипендій та програм постдокторантури доступ українським студентам, стипендіатам, науковцям та викладачам.

 Більше про Ukranian Global University: https://uglobal.university/