fbpx

Під час Дня відкритих дверей KSE оголосила про безкоштовне навчання для студентів з усієї України

4 травня 2023

Перший День відкритих дверей для вступників на бакалаврат KSE і майже 160 мотиваних абітурієнтів та їхніх батьків! В останні вихідні квітня у Київській школі економіки відбулася екскурсія кампусом та презентація навчальних програм на бакалавраті. Говорили про подвійні дипломи з Гюстоном та гранти KSE Foundation для безкоштовної освіти. 

«У світі є велика несправедливість, що є люди, які народилися в місцях, де є гарна і якісна освіта. І є місця, де люди позбавлені цього доступу. Зараз в Україні освітня криза, пов’язана з війною, а перед цим із ковідом. Університети у своїй переважній більшості досі не працюють в офлайні. Але в Нью-Йорку університети працюють, в Лондоні університети  працюють. На жаль, світ не буде чекати нас, поки йде війна. Наше завдання – бути сильними, щоб будувати свою країну успішною, адже для успіху та перемоги також потрібна освіта», – сказав  під час вступного слова на Дні відкритих дверей Тимофій Милованов, президент KSE.

Під час події керівниця проєктів розвитку благодійного фонду Київської школа економіки Маргарита Челакова анонсувала гранти для навчання студентів з усієї України, в першу чергу, для молодих людей з окупованих та деокупованих територій, а також дітей батьків, що захищають нас в лавах ЗСУ. Також, поговорили про важливість освіти під час війни з Татою Маргарян, менеджеркою відділу міжнародних зв’язків KSE і командиркою екіпажу медеваку (Госпітальєри). «Наша мета – у часи війни створити можливості здобувати якісну освіту для якомога більшої кількості українців, щоб зберігати й примножувати соціальний капітал країни. Ми дбаємо про  кожного українця незалежно від кордонів: усі студенти матимуть змогу навчатися як на кампусі KSE, так і онлайн»

«В KSE ти можеш отримати багато можливостей. Це шанс навчатися в оточенні дуже зрілих і розумних людей. Ти можеш отримати подвійним диплом від Київської школи економіки та Університету Г’юстона (США). Або потрапити на навчання за обміном. Наприклад, я за чотири місяці буду летіти на очне навчання у США завдяки Київській школі економіки. Головне бачити й не упускати ці можливості», –  студентка другого курсу програми «Бізнес-економіка» Ірина Горобець.

Наразі на бакалавраті доступні програми «Бізнес-економіка», «Економіка і великі дані», «Програмна інженерія та бізнес-аналіз» та нова програма –  «Кібербезпека», що буде актуальною для тих студентів, які хочуть стати експертами в підтримці, оцінці та покращенні інфраструктури безпеки. 

Дізнатись більше про магістерські програми можна за лінком: https://university.kse.ua/magistratura