fbpx

Новий освітній простір Київської школи економіки. Відкриття і візія розвитку

13 травня

13 травня відбулось врочисте відкриття нової будівлі Київської школи економіки, за адресою вулиця Миколи Шпака, 3. Участь у заході взяли Президент України Володимир Зеленський, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, представники Уряду,  а також нові та багаторічні партнери KSE.

На шести поверхах будівлі  розміщено навчальні аудиторії, коворкінги, комп’ютерні класи, івент-хол, тераси. Новий освітній простір окрім будівлі, включає озеленену територію і майданчик для відпочинку.

У своєму вітальному слові Президент України Володимир Зеленський зауважив: «Нова будівля КШЕ дійсно вражає, але найголовніше – це атмосфера та потенціал цих світлих людей, які тут зібралися, щоб змінювати країну на краще, створюючи можливості для якісної освіти»

«Усі точно розуміють важливість освіти. Для себе, для своїх дітей і для нашої з вами країни. Адже не існує заможної та успішної держави без якісної освіти та сучасних університетів. Київська школа економіки постійно розвиває нові напрямки. Новостворений Навчально-аналітичний Центр взаємодії з владою при KSE є вдалим прикладом майданчика з розбудови культури взаємодії бізнесу, громадських та професійних об’єднань з усіма гілками влади», — зазначив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

«Метою Київської школи економіки є зміна країни на краще через освіту. Завдяки масштабній інвестиції ресурсів сьогодні ми переходимо на новий етап розвитку відкриваємо сучасний освітній простір. За попередні п’ять років KSE зросла у десять разів, ми плануємо продовжити цю динаміку і в наступні 5 років зрости ще вдесятеро. Вся спільнота KSE, впроваджуючи високі стандарти якості освіти, докладає багато зусиль на  шляху досягнення цієї візії. Ми цінуємо наших партнерів, завдяки яким ці зміни стають можливими і щиро вболіваємо за кожного випускника і студента, які разом із KSE змінюють суспільство і країну», зазначив Тимофій Милованов, Президент Київської школи економіки.

Загалом у створення нового простору для спільноти KSE інвестовано 6 мільйонів доларів. Завдяки цьому вже восени 2021 року KSE очікує перших студентів бакалаврських програм за напрямами «Економіка і великі дані» та «ІТ і бізнес-аналіз». До підтримки і розвитку нової будівлі Київської школи економіки долучились: Dragon Capital, Група ICU,  фармацевтична компанія «Фармак», компанія «Нова Пошта», IT компанія Genesis, «БФ «АСТЕМ ФАУНДЕЙШН», Банк ПУМБ та випускники Школи.

Сьогодні кожен може зробити свій внесок у  розбудову освіти в Україні і стати меценатом для Київської школи економіки. Більше на сайті KSE.

Zagoriy Foundation підтримав проведення вечора-відкриття Київської школи Економіки, ставши стратегічним партнером події. Корпоративним партнером події став Альфа-Банк Україна.

 

Довідково:

Київська школа економіки – це приватний вищий навчальний заклад світового рівня з відмінною репутацією як в Україні, так і за кордоном. Заснована 1996 року такими організаціями як Фонд «Євразія», Світовий банк, OSI та Pew Charitable Trust у вигляді магістерської програми з економіки міжнародного рівня при Києво-Могилянській академії. З 2005 року функціонує як окрема самостійна інституція. Не має кінцевого бенефіціара чи власника: керується виборною Радою Директорів та Міжнародною академічною Радою, до складу якої входить Нобелівський Лауреат проф. Роджер Майерсон.