fbpx

Нова пошта підтримала розвиток KSE внесками у сумі 6 млн грн

3 червня

Протягом останніх трьох років Нова пошта спрямувала для розвитку Київської школи економіки (KSE) 6 мільйонів гривень . Компанія підтримує навчальну програму Центру економічної журналістики “Економіка, ринки та аналіз даних” та з 2021 року заснувала іменну стипендію для студентів магістерської програми з економічного аналізу. Стипендії покриватимуть 90% вартості навчання 10 талановитих абітурієнтів та абітурієнток. 

У 2021 році «Нова пошта» прийняла рішення збільшити свою підтримку і додати до щорічного інституційного внеску грант на облаштування сприятливого освітнього простору у новій будівлі Школи.

«Київська школа економіки нарешті за багато років отримала власне зручне та сучасне приміщення і ми раді долучитися до його облаштування. Переконаний, що цей навчальний заклад буде трампліном для багатьох талановитих людей, які стануть потужним драйвером для відродження економіки нашої країни. А Нова пошта й надалі підтримуватиме тих, хто, як і ми, прагне змінити світ на краще», – говорить Вячеслав Климов, співвласник Нової пошти.

Поверх стане осередком як студентського так і адміністративного життя. Окрім трьох аудиторій на ньому розміщується опен-спейс, де стратегуватимуть над новими програмами та покращуватимуть існуючі члени команди Школи. Завдяки концепції мобільних робочих місць на поверсі зможе комфортно навчатися та працювати 140 студентів та співробітників.

«Для нас важливо, щоб не тільки стіни і меблі, але й атмосфера на поверсі говорила з гостями голосом нашого партнера. Переконана, що завдяки наповненню Київської школи економіки відвідувачі зможуть вкотре переконатися у силі креативу та натхнення, яке несе у собі компанія «Нова пошта». Ми з нетерпінням очікуємо фінального акорду в облаштуванні цього поверху разом з партнерами» – зазначає директорка з партнерств КSE, Світлана Денисенко.

Щодня сотні наших студентів, членів команди та гостей будуть проводити час у просторі, що розповідає історію не лише про успіх компаній та людей, що їх розвивають, а про безпрецедентні історії співпраці, які змінюють реальність довкола. Пишаємося партнерством і спільними змінами країни на краще!