fbpx

Міністерство культури та інформаційної політики України долучається до грантової програми Talents for Ukraine!

9 січня 2023

Починаємо новий рік з гарних новин – Міністерство культури та інформаційної політики України долучається до грантової програми Talents for Ukraine!

Тепер ми разом будемо підтримувати талановитих українців та допомагати їм розвивати свої таланти. Угоду про це було укладено на міжнародному форумі «Креативна Україна».

Наша мета – зберегти та розвинути креативні ресурси нашої держави. У гранті Talents for Ukraine може взяти будь-який українець з неординарними чи проривними ідеями та баченням, які допоможуть Україні.

Фонд проєкту – $ 1 000 000. Ми виділятимемо від $5 тис. для учасника, також видаємо грант тільки одній особі та підтримуємо кожний проєкт тільки один раз. Команда KSE Foundation  відповідає за дизайн проєкту, його менеджмент та експертну оцінку ваших задумів.

Для участі необхідно перейти на сторінку проєкту та заповнити форму, розповісти свою історію, описати задум та пояснити, чому його важливо реалізувати. 

Разом з Міністерство культури та інформаційної політики України дуже чекаємо на ваші заявки та пишаємося можливістю допомогти вам та вашим ідеям!