fbpx

Позиція KSE щодо призначення Тимофія Милованова на посаду міністра економіки України

29 серпня, 2019

Керівництво Київської Школи Економіки підтримує Тимофія Милованова у прагненні розбудовувати економіку України. Ми впевнені, що на посаді міністра економіки Тимофію вдасться ефективно використати його знання і досвід, щоб творити зміни в інтересах країни. Як визнаний фахівець, Тимофій має глибоке розуміння економічних процесів, необхідне для ефективного формування політики міністерства.

Найбільше визнання економіста полягає в тому, щоб бути корисним державі. Саме для цього створюються усі наукові праці та присвячуються роки академічній та практичній  діяльності. І ми пишаємося тим, що Почесний Президент KSE долучається до змін на посаді міністра економіки України. Київська школа економіки підтримує економічне зростання в країні. Наша діяльність спрямована на те, щоб Україна розвивалася на основі міцного економічного фундаменту. 

Оскільки звання Почесного Президента не передбачає виконання управлінських, адміністративних чи розпорядчих функцій, Тимофій продовжуватиме займатися науковими дослідженнями, ділитиметься досвідом з молодим поколінням українських економістів як викладач та надихатиме вище керівництво Школи для розробки нових освітніх проектів у Київській Школі Економіки. З метою повного та безумовного дотримання законодавства та задля запобігання конфлікту інтересів, Тимофій не використовуватиме своїх набутих повноважень в інтересах Школи. Без права голосу він як Почесний Президент відвідуватиме засідання Ради Директорів та Менеджерської Команди Київської Школи Економіки у вільний від робочого час.