fbpx

KSE провела Open House для майбутніх студентів бакалаврських програм

5 липня 2021

3 липня у Київській школі економіки відбувся День відкритих дверей для майбутніх студентів  бакалаврських програм і їх батьків.

Цього дня абітурієнти змогли не тільки поспілкуватися з викладачами та керівниками програм, а й здійснили екскурсію поверхами нової будівлі KSE Dragon Capital Building, де відбуватиметься навчання вже з осені.

З цікавого – часто на Open House до KSE абітурієнтів приводять їх сестри або брати, які вже є випускниками програм Школи. Ми вирішили запитати у абітурієнтів, у чому вони самі бачать ключові переваги бакалаврської освіти в KSE. Серед переваг, які найчастіше згадувала молодь: англійська мова навчання, дружнє середовище та сучасна будівля, авторитет Київської школи економіки та можливості для стажування за кордоном.

«Минулого року магістерську програму при Київській школі економіки закінчив мій брат і залишився дуже задоволений не тільки рівнем знань, але і знайомством з багатьма цікавими людьми. KSE формує свою  ком’юніті, і це не лише люди, які навчаються з тобою в одній аудиторії – це усі, хто навколо», – розповів нам один з абітурієнтів перед початком сесії питань та відповідей.

Своїми враженнями поділились і випускники KSE які зауважили що саме одногрупники у KSE змотивували податися на конкурс з працевлаштування на державну службу у Міністерстві освіти і науки та виграти його.

Ще одна абітурієнтка поділилися своїми міркуванням стосовно вступу до Школи:

«Суттєвою перевагою відносно програм в інших університетах є англійська мова викладання, яка сьогодні необхідна усюди. А ще важливо, що KSE співпрацює з різними університетами світу та пропонує програми стажування».

Під час Q&A сесії Віцепрезидент з бакалаврських програм Київської школи економіки  Єгор Стадний звернув увагу, що для нових програм Школа прагне залучити викладачів, які мають науковий ступінь, здобутий в західних університетах або – практичний досвід на різних керівних позиціях і, водночас, мають бажання та хист до викладання. Крім того, викладатимуть дисципліни для майбутніх бакалаврів і викладачі дійсних магістерських програм Школи.

«Саме з магістерських програм ми переймаємо стандарти, рівень якості, ставлення до наших студетів, підходи до організації освітнього та наукового процесу», – наголосив він.

За словами Єгора Стадного, викладачі, які працюють у різних компаніях, часто є «місточком» для отримання запрошень на програми стажування та навіть офіційну роботу.

Бакалаврські програми Київської школи економіки – це три сучасні англомовні програми: Бізнес-економіка, Економіка і великі дані, а також Програмна інженерія і бізнес-аналіз. Програми мають інтенсивну практичну складову та пропонують навчання за міжнародними стандартами освіти. Це дозволить випускникам продовжити навчання за кордоном і успішно працювати в міжнародних компаніях і проєктах. 

«Ми довго аналізували шкільний рівень англійської мови та рівень, отриманий з репетитором. Дійшли висновку, що з вересня не всі студенти будуть готові почати навчання іншою мовою. Тож перший рік усіх наших програм буде відбуватися українською, а також буде спеціальна дисципліна – англійська мова професійного спрямування. На початку навчання ми зробимо замір за рівнем необхідного навантаження для кожного студента», – зазначив віцепрезидент Школи.

Вже невдовзі можна буде побачити усі три освітні бакалаврські програми KSE у електронних кабінетах абітурієнтів. Вступна кампанія все ще триває не пропустіть свій шанс побудувати майбутню успішну кар’єру разом з Київською школою економіки!

Підписуйтесь на Telegram-канал KSE для майбутніх вступників та дізнавайтесь більше про вступну кампанію, бакалаврські програми та наступні Дні відкритих дверей.

Крім того, запрошуємо вступати на магістерські програми Київської школи економіки.

Фото із заходу можна переглянути за посиланням.