fbpx

KSE посилює корпоративне управління

21 грудня 2020

Київська школа економіки посилює корпоративне управління у зв’язку з розширенням та запуском нових стратегічних напрямів розвитку, зокрема запланованим на цей рік стартом бакалаврату.

В першу чергу, ми зміцнюємо нашу Раду директорів. Нещодавно до неї доєднались Томаш Фіала, генеральний директор Dragon Сapital, та Алекс Ліссітса, президент Асоціації “Український Клуб Аграрного Бізнесу”.

Також ми розширюємо коло членів Ради, що беруть на себе додаткову роль в управлінні школою та її найважливішими стратегічними проєктами. Замість одного голови Ради директорів, тепер буде три співголови: Олена Білан, головна економістка у Dragon Capital, випускниця KSE’2002, Олександр Кравченко, партнер McKinsey & Company, та Макар Пасенюк, засновник Investment Capital Ukraine LLC. Школа також запроваджує низку комітетів за напрямками, які працюватимуть над окремими проєктами та аспектами діяльності KSE.

Відповідно, Олена Білан відповідатиме за стратегічний розвиток і стане головою стратегічного підкомітету. Олександр Кравченко відповідатиме за бюджет та фінанси, а також очолить фінансовий підкомітет. Макар Пасенюк відповідатиме за фандрейзинг та куруватиме роботу відповідного підкомітету.

Також, відбулися зміни у Міжнародній академічній раді. Пол Грегорі, професор Х’юстонського університету, обійме посаду голови Академічної ради.

Юрій Городніченко, професор Університету Каліфорнії в Берклі, випускник KSE`2001 буде стратегічним радником нових трьох співголів Ради директорів та головою підкомітету з питань реорганізації у зв’язку з запуском бакалаврату.

Єгор Григоренко, партнер Deloitte, керівник департаменту консалтингу Deloitte в Україні, випускник KSE’2001, продовжить консультувати нових співголів Ради директорів та нового керівника Академічної ради, а також допомагати забезпечувати інституційну послідовність та сталий розвиток.